Setari Cookie-uri

Protectie solara demonstrata cu produsele NIVEA SUN

Fara protectie, pielea se confrunta cu pericolul arsurilor si a imbatranirii premature din cauza razelor UV, motiv pentru care importanta si necesitatea protectiei solare sunt lucruri cunoscute de fiecare dintre noi.

Pret: 35,22 RON


In ceea ce priveste cel de-al treilea produs testat, NIVEA SUN Spray de protectie solara FPS 20, pe piata romaneasca exista varianta cu factor de protectie solara FPS 10. Acesta ofera protectie imediata impotriva arsurilor solare si a imbatranirii premature a pielii si ajuta la reducerea riscului alergiilor solare. Avand o formula cu Hidramina, spray-ul ofera hidratare profunda si de durata.
Pret: 27,06 RON


Pe langa aceste trei produse testate si recomandate de Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania, NIVEA SUN iti recomanda alte trei produse cu ajutorul carora vei putea profita in continuare de soare, chiar daca sfarsitul verii se apropie, pentru a avea o piele ca de ciocolata.

Gama pentru bronzare intensa de la NIVEA SUN a fost conceputa special pentru a oferi pielii un bronz frumos, natural si in acelasi timp sanatos. Poti alege intre NIVEA SUN Ulei-spray de plaja FPS 6, NIVEA SUN Lotiune de plaja cu Caroten cu FPS 6 sau fara factor de protectie si NIVEA SUN Ulei de plaja. Sistemul de protectie UVA/UVB al gamei NIVEA SUN si formula cu vitamina E ofera protectie impotriva arsurilor solare si previn imbatranirea prematura a pielii, hidratand-o.


NIVEA SUN Ulei-spray de plaja FPS 6

Ulei-spray-ul de plaja NIVEA SUN are factor de protectie FPS 6 si este rezistent la apa, pentru ca pielea ta sa se bucure un bronz auriu intens si de durata. Formula cu vitamina E, protejeaza impotriva efectelor daunatoare cauzate de radicalii liberi, iar complexul de lipide si ulei de jojoba mentin hidratarea pielii, lasand-o catifelata. Datorita sistemului echilibrat de filtre UVA/UVB, ofera protectie impotriva arsurilor solare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.