Setari Cookie-uri

Stralucire si stil, 100% fara matreata

Toate ne dorim sa avem un par si o coafura care intorc privirile pe strada. O coafura reusita incepe cu un par frumos: ingrijit, stralucitor si mai ales, un par fara matreata.

Comunicat de presa

Toate ne dorim sa avem un par si o coafura care intorc privirile pe strada. O coafura reusita incepe cu un par frumos: ingrijit, stralucitor si mai ales, un par fara matreata. Primul pas, si cel mai important, este alegerea samponului. NIVEA iti propune samponul anti-matreata NIVEA Pure Gloss, partenerul perfect in lupta impotriva matretii, care ii ofera parului atat ingrijirea de care are nevoie cat si stralucire de perle.

Samponul Anti-Matreata NIVEA Pure Gloss are la baza Sistemul Liquid Clear pentru a indeparta matreata pana la 100% si pentru a preveni reaparitia ei. Pe langa Sistemul Liquid Clear, acesta include proteine de perle, rasfatandu-ti parul si oferindu-i o stralucire deosebita, facandu-l in acelasi timp suplu si matasos.

Tehnologia Liquid Clear, existenta in toata gama sampoanelor NIVEA Anti-Matreata combina eficienta anti-matreata cu beneficii de infrumusetare vizibile, rezultand un scalp nu doar sanatos, ci si un par plin de viata, cu care te vei mandri in fiecare zi. Liquid Clear contine Climbazole si Piroctone Olamine, pentru a indeparta ciuperca Malassezia Furfur, principala cauza pentru aparitia matretii. Pe langa acestea, Polidocanol-ul, ingredient cu rol de calmare, inlatura iritatiile scalpului si il ajuta sa se regenereze.

Compatibilitatea la nivelul pielii a fost testata dermatologic, iar formula samponului are un PH echilibrat, fiind potrivit si pentru utilizarea zilnica, neincarcand scalpul si nici parul cu reziduuri.
Pret recomandat: 12,57 RON (250 ml) si 17,48 RON (400 ml)

Gama de sampoane NIVEA Anti-Matreata Pure include, pe langa samponul Anti-Matreata NIVEA Pure Gloss, samponul Anti-Matreata NIVEA Pure Repair si samponul Anti-Matreata NIVEA Pure Color:

• Samponul Anti-Matreata NIVEA Pure Repair - pret recomandat: 12,57 RON (250 ml) si 17,48 RON (400 ml)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.