Setari Cookie-uri

Stralucire si stil, 100% fara matreata

Toate ne dorim sa avem un par si o coafura care intorc privirile pe strada. O coafura reusita incepe cu un par frumos: ingrijit, stralucitor si mai ales, un par fara matreata.

• Samponul Anti-Matreata NIVEA Pure Color – pret recomandat: 12,57 RON (250 ml) si 17,48 RON (400 ml)

Iar pentru finisarea coafurii tale stralucitoare poti opta pentru unul dintre produsele de styling din gama NIVEA Diamond Gloss: spray-ul fixativ NIVEA Diamond Gloss sau spuma de par NIVEA Diamond Gloss.

Spray-ul fixativ NIVEA Diamond Gloss ii confera parului stralucirea fascinanta a diamantelor si o fixare puternica, coafura ta rezistand intreaga zi. Formula cu Sistemul Vitamin Fix asigura parului fixare de durata si confera o ingrijire activa, lasand parul suplu si matasos.
Pret recomandat: 14,5 RON (250 ml)

Spuma NIVEA Diamond Gloss
confera fixare puternica pentru crearea unui stil care dureaza intreaga zi si ofera parului stralucire vizibila. Formula ThermoCare nu ofera doar protectie impotriva caldurii, ci transforma caldura uscatorului in extra ingrijire pentru par. Cu Sistemul Vitamin Fix, asigura parului fixare de durata si confera o ingrijire activa, lasand parul suplu si matasos.
Pret recomandat: 14,5 RON (250 ml)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.