Setari Cookie-uri

Madame Pogany - reOpening

Din septembrie Madame Pogany iti dezvaluie o noua identitate, mult mai bine conturata, a atmosferei si a trendului pe care il propune.

Comunicat de presa

Din septembrie Madame Pogany iti dezvaluie o noua identitate, mult mai bine conturata, a atmosferei si a trendului pe care il propune.

Povestea sa incepea cu un an in urma, cand introducea pe piata romaneasca un nou concept, un loc in care ideea de bucatarie urbana si bar de tapas se ingemana cu stilul contemporan al evenimentelor bransate la contextul bucurestean actual.

Combinatia pieselor de mobilier minimalist, cu vitalitatea pe care o regasim in nuantele crude, completata de luminoazitatea si senzatia de spatiu deschis , vin sa creeze o atmosfera ce te imbie la relaxare si socializare.

Ne-am convins ca Madame Pogany devine, in timpul saptamanii, locul preferat pentru o intalnire amicala sau un business lunch, ori pur si simplu coltisorul in care clientii nostri se retrag sa isi savureze cafeaua, sa rasfoiasca o carte sau sa isi definitiveze proiectele de la birou intr-un cadru informal.

Victor Stancov, dj-ul rezident Madame Pogany, reuseste sa gaseasca sound-ul potrivit pentru oricare stare de spirit, mixand bossa nova , jazz, soul, funk, Detroit techno, Chicago house sau deep house, in functie de specificul momentului.

Nu doar ambianta, ci si meniul special si variat au fidelizat clientela Madame Pogany. Conceptul international de ”urban kitchen”, a fost adaptat la cotidianul romanesc printr-o abordare experimentala originala a unor ingrediente si retete autohtone.

Asa cum v-am obisnuit, serile de marti vor fi dedicate degustarilor de vinuri si in acest sezon. Vinurile premium, a caror reteta si savoare secreta e concentrata intr-o productie de doar cateva sute de mii de sticle, va vor fi prezentate, recomandate si servite de specialisti, pentru a va rasfata si a va ghida alegerile.

Weekendul inseamna detasare si entertainment, iar Madame Pogany isi propune sa intampine intocmai aceste cerinte firesti ale omului urban, prins in lumea deadline-urilor si a contratimpilor.

De acum inainte veti putea petrece serile de vineri intr-un cadru armonizat de acordurile de jazz, nu-jazz & funk, seria evenimentelor live lansata de Madame Pogany debutand pe 23 septembrie cu concertul Mariei Raducanu, urmat de Jazzadezz si multe alte trupe surpriza.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.