Setari Cookie-uri

Accessorize, colectia toamna-iarna

Cufarul cu bijuterii Accessorize iti dezvaluie patru colectii ispititoare pentru noul sezon. Cu nuantele de feminitate inspirate din povestile de iubire ale anilor 70, accentul cultural al look-ului urban militar, intersectia dintre urban si vintage si gama reprezentativa de piese inspirate din modele japoneze, campania Toamna / Iarna cuprinde toate noile tendinte, piese gata pentru a fi purtate.

Tricotajele exceleaza prin modele peruviane si fibre multicolore, fileuri supradimensionate si piese crosetate in stilul rag&bone.

Sacul din piele cu modele artizanale si cu franjuri extravagante este cheia colectiei, iar margelele impletite in stilul Navajo isi pun amprenta pe lanturi si bratari. Fasii din piele cu tinte incorporate si imnuri pentru pasari de prada – adica bijuterii imbogatite cu penaj si metal – impregneaza acest look cu stil si profunzime.

ABBY: Monografia unui sat urbanizat

Evadeaza din oras si porneste intr-o calatorie nostalgica la tara cu noua colectie ABBY. O abundenta eclectica de nou si vechi te intampina cu piese inspirate din vederile vintage, din impaierea animalelor, din lucrari vechi de tipografie si obiecte artizanale de colectie.

Influentele stilului smart studentesc se imbina cu stilul grunge boem – Nicole Richie si gemenele Olsen sunt cele mai bune exemple. Cadranele de ceas, tapiseriile, peticele si brocartul sunt elemente cheie ale acestui look de toamna, la fel ca bijuteriile din pietre semi-pretioase si perlele elegante.

Plina de animal prints si imprimeuri florale camuflate, colectia Abby este excentrica si de o ferocitate frivola.

LILY: Povesti din Orient

O colectie de accesorii inspirate din stilul vintage, cu o nota orientala subtila, Lily evoca o stare delicata, cu un accent usor retro.

Pe masura ce se indeparteaza de kimonoul languros reinviat in timpul verii, povestea noii colectii jongleaza cu accesorii inspirate din cultura japoneza si indrazneste sa exploateze o paleta delicata si neutra cu sclipiri de culori intense.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.