Setari Cookie-uri

Accessorize, colectia toamna-iarna

Cufarul cu bijuterii Accessorize iti dezvaluie patru colectii ispititoare pentru noul sezon. Cu nuantele de feminitate inspirate din povestile de iubire ale anilor 70, accentul cultural al look-ului urban militar, intersectia dintre urban si vintage si gama reprezentativa de piese inspirate din modele japoneze, campania Toamna / Iarna cuprinde toate noile tendinte, piese gata pentru a fi purtate.

Imprimeuri digitale si modele cosmice se imbina cu latura artistica vintage a colectiei – imaginati-va picturi florale si imprimeuri incetosate cu pasari – si redau viata obiectelor de artizanat. Pietrele din cristal cu o taietura dura si ciucurii din matase introduc un mix de materiale in aceasta poveste potrivita pentru orice moment al zilei.

Angels

Accessorize Angels, colectia de accesorii pentru micile domnisoare, deschide sezonul cu un dulap plin de distractii. De la cizme imprimate cu bufnite si o umbrela asortata, la manusi cu personaje haioase si ghiozdane cu imprimeuri atractive, colectia include cate ceva pentru toate fashionistele in devenire.

Gadget-uri superbe

Pentru ca Accessorize nu inseamna doar bijuterii, pietre pretioase si printuri fabuloase, in acest sezon lansam o colectie fascinanta de gadget-uri si aparate electrice.

Direct de pe pietele internationale vin telefoanele retro, USB-urile cu imprimeuri si ornamente, un indraznet aparat de fotografiat de unica folosinta cu patru obiective si o statie de andocare trendy pentru iPod. Ofera-i iPod-ului tau un look surprinzator cu una dintre cele patru noi carcase printate si iesi in evidenta in timp ce asculti muzica, cu o pereche de casti sclipitoare din colectia Accessorize. Tehnologia nu a aratat niciodata atat de bine!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.