Tu ce-ai face cu 1.000 de euro in plus pe an?

Ce-ai face daca ai primi 1.000 de euro in plus pe an, pentru toata viata? Ai pleca intr-o vacanța? Ai plati avansul pentru o mașina noua? Ti-ai lua un gadget nou? Sau multe perechi de pantofi?

Ce-ai face daca ai primi 1.000 de euro in plus pe an, pentru toata viata? Ai pleca intr-o vacanta? Ai plati avansul pentru o masina noua? Ti-ai lua un gadget nou? Sau multe perechi de pantofi?

Dar stai putin. De unde 1.000 de euro? 1.000 de euro, adica 4.300 RON pe an inseamna 360 RON pe luna. Adica 12 RON pe zi. Parca suna familiar. Cam cat un pachet de tigari, nu?

Deci poti avea 1.000 de euro in plus pe an, daca te lasi de fumat. Usor de spus, greu de facut... sau nu? Hai sa ne gandim... care e cel mai greu lucru atunci cand te lasi de fumat? Sa treci peste acele momente in care simti ca ai face orice pentru o tigara. Dar de fapt, descoperi ca daca te abtii 2-3 minute, dorinta se estompeaza si momentul trece. Pe masura ce depasesti aceste situatii, vointa ta devine din ce in ce mai puternica. Iar daca simti ca trebuie sa faci ceva in timpul acela, ai mai multe solutii la indemana: mananca un mar... sau mesteca o guma. Si nu uita sa bei multa apa!

Iar daca inainte de a te decide sa renunti ai fumat tigari tari si momentele de sevraj sunt foarte dificile, ia-ti din farmacii un pachet de guma cu nicotina, pentru primele cateva saptamani.

Noua ta viata e mai aproape decat ai crede!

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri