Chocolat Createur de Gout si-a castigat reputatia pe piata bucuresteana prin produsele unice de cofetarie si a specialitatilor de paine pe care le produce in laboratoarele proprii.
Dar cele mai spectacoloase schimbari s-au produs la meniu. Creat din ingrediente bio provenite din Belgia, Franta si Romania, meniul este inspirat din arta gastronomica franceza. “Am creat o frenezie de culoare, gust si texturi. Fiecare farfurie s-a transformat intr-o calatorie fabuloasa in lumea bunului gust si a excelentei culinare”, adauga Tudor. Astfel, in noul meniu se regasesc preparate precum risoto nero di seppia cu caracatita si sos de sampanie, un melanj delicios si usor, filet de halibut la abur servit pe cuib de spanac proaspat, dar si combinatii inedite precum millefeuille de pere si branza roquefort pe pat de spanac ciufulit cu menta si sos de fruncte rosii. “Am vrut sa creem preparate care sa uimeasca vizual, apoi sa elibereze o lume a aromelor speciala, care sa uimeasca, si suntem incantati ca am reusit.” spune executive Chef-ul Chocolat Robert Cruicu.
Cat despre partea de Boutique, Chocolat a adus traditia coacerii painii mai aproape de consumatori, iar acum toate specialitatile de paine si de patiserie sunt coapte chiar in fata clientilor, in sectiunea de Boutique. De asemenea, meniul cuprinde o intreaga sectiune de produse pe care clientii Chocolat le pot savura acasa.
Redeschiderea Chocolat Createur de Gout Boutique Restaurant din Calea Victoriei 12A (intrare prin str. Stavropoleos) este prima din seria transformarilor pe care Chocolat le parcurge, urmand in curand ca si locatia din strada Radu Beller nr. 13 sa se transforme spectaculos.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Caius Covrig își încarcă bateriile într-o vacanță de 7 stele, în Thailanda
- Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive pentru Societatea sa Gastronomică
- Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alături de chef Oxana Crețu