Setari Cookie-uri

Un espresso autentic, cu Philips Saeco

Philips va prezinta espressoarele Saeco Xelxis Digital ID, noul Saeco Exprelia si Saeco Syntia, care va ofera espresso-ul autentic, cum numai italienii stiu sa prepare, prin simpla apasare a unui buton.

Comunicat de presa

Philips va prezinta espressoarele Saeco Xelxis Digital ID, noul Saeco Exprelia si Saeco Syntia, care va ofera espresso-ul autentic, cum numai italienii stiu sa prepare, prin simpla apasare a unui buton.

Philips Saeco Xelsis, Exprelia si Syntia sunt primele espressoare complet automate pentru uz casnic carora le-a fost atribuita certificarea calitatii, in urma adoptarii unor procese interne distinctive si riguros respectate, dedicate atingerii parametrilor senzoriali Espresso Perfetto, asa cum sunt acestia definiti de catre Philips Saeco si certificati de Centro Studi Assaggiatori Italian Tasters, cea mai prestigioasa companie italiana de consultanta in analiza senzoriala.

Philips Saeco, inventatorul espressorului complet automat destinat utilizarii la domiciliu, este un pionier in arta cafelei, avand o experienta de peste 25 de ani. Folosindu-si pasiunea si rafinamentul pentru a introduce inovatii in mod constant, ii ofera chiar si celui mai exigent cunoscator de cafea experienta unica de a avea un barista italian la domiciliu, prin simpla atingere a unui buton. Philips Saeco utilizeaza expertiza si mostenirea sa italiana pentru a crea espressoare unice, elegante si complete, care iti ofera de fiecare data espresso-ul autentic, perfect, personalizat exact pe gustul tau, la tine acasa: Xelxis Digital ID, noul Exprelia si Syntia.

Colectia de espressoare de lux Philips Saeco ofera o serie de elemente de personalizare, inclusiv cantitatea de lapte si de cafea, temperatura, nivelul de spuma de lapte, puterea aromei si bogatia cremei. Intensitatea cafelei tale depinde in totalitate de tine - gama Philips Saeco reprezinta o inovatie completa in ceea ce priveste personalizarea.

Modelele Xelsis, Exprelia si Syntia ofera functii create exclusiv pentru a folosi tehnica unui barista profesionist: de la umezirea boabelor de cafea si pana la controlul temperaturii si macinare.

• Prin intermediul tehnologiei inteligente, sistemul patentat Saeco Adapting System (SAS) optimizeaza in mod automat faza de macinare, garantand eliberarea perfecta de arome si gust, indiferent de tipul de cafea boabe utilizat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.