Setari Cookie-uri

Un espresso autentic, cu Philips Saeco

Philips va prezinta espressoarele Saeco Xelxis Digital ID, noul Saeco Exprelia si Saeco Syntia, care va ofera espresso-ul autentic, cum numai italienii stiu sa prepare, prin simpla apasare a unui buton.

• Rasnitele unice din ceramica prajesc boabele la temperatura scazuta, neexistand riscul de supraincalzire a acestora. Spre deosebire de rasnitele normale, cele ceramice previn orice gust de metal in cafea si asigura consistenta in procesul de macinare.
• Sistemul de pre-umezire - boabele de cafea sunt umezite inainte de preparare, pentru a pastra intreaga intensitate a gustului alaturi de aroma puternica. Cu cat sistemul de pre-umezire este activat pentru o perioada mai lunga, cu atat mai gustos este espresso-ul!
• Cu Sistemul de Umezire Saeco (SBS) patentat poti prepara orice fel de spuma, oricand si exact asa cu iti doresti.
• Pompa de 15 bari garanteaza o presiune adecvata pentru un gust autentic de espresso, o aroma perfecta si un strat de spuma echilibrat.
• Pe langa tehnologia unica si avansata, aceasta gama beneficiaza si de un sistem automat de curatare.

Experimenteaza designul italian
Stilul si designul aparatelor Philips Saeco sunt inspirate din teme contemporane. Cele mai noi aparate din gama utilizeaza otel inoxidabil si forme liniare, cu o eleganta care reflecta o tendinta de viata de spatiu deschis, cu linii curate si cu o arhitectura mai moderna, prin care bucataria devine incorporata in camera de zi. Materialele premium folosite pentru a crea gama Philips Saeco ofera luxul si calitatea designului italian. Otelul inoxidabil creeaza un aparat espresso modern si puternic, avand detalii cromate din aliaj de aluminiu si panouri integrate pentru un design elegant.


Numai al tau
Exista un aparat espresso Philips Saeco care abia asteapta sa iti completeze stilul de viata intr-un mod impecabil. Acesta iti va oferi nu numai specialitati de espresso delicioase, personalizate prin simpla apasare a unui buton, ci si o experienta de design complet.
Deci, de ce sa nu te relaxezi si sa te bucuri de momentul tau de placere a gustului cu un aparat espresso automat Philips Saeco, barista-ul tau italian impecabil, direct la tine acasa?

Informatii suplimentare pentru cele mai cunoscute modele:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.