Kudika
16 Septembrie 2011

Pentru a fi placul celor mai mari pofticiosi, Delaco lanseaza o noua gama de creme de branza fine, proaspete, usoare, fara coloranti si conservanti.

Comunicat de presa

Pentru a fi placul celor mai mari pofticiosi, Delaco lanseaza o noua gama de creme de branza fine, proaspete, usoare, fara coloranti si conservanti. Este disponibila in doua variante, Cremos – cu continut redus de grasime si cu savoare irezistibila de smantana si Pufos – cu o textura aerata si gust puternic de branza proaspata.

Delaco Ceva Fin Cremos se individualizeaza prin textura fina, cremoasa si gustul intens de smantana. Continutul redus de grasime, 12,5%, face din aceasta crema de branza o gustare usoara si savuroasa, in oricare dintre cele 3 sortimente - smantana, verdeata si usturoi.

Delaco Ceva Fin Pufos
incanta simturile cu textura sa aerata, pufoasa si gustul intens de branza. Si aceasta crema de branza este disponibila tot in 3 sortimente: cu smantana, cu verdeata si cu hrean. Perfecta pentru micul dejun, dar si pentru gustarea dintre mese, va fi apreciata chiar si de cei mai pretentiosi gurmanzi.

Piata branzeturilor, desi in scadere fata de anul trecut, ofera inca suficient de multe oportunitati de crestere pentru brandurile indraznete. Ne-am decis sa lansam gama de creme de branza Delaco Ceva fin pentru a raspunde orientarii tot mai mari catre produse alimentare naturale, hranitoare, fara coloranti si conservanti. Mai ales ca, in contextul economic actual, oamenii apreciaza lucrurile simple, la indemana. Cremele noastre sunt gustoase, stimuleaza creativitatea pentru ca sunt usor de folosit intr-o multime de retete si de aceea credem ca sunt exact instrumentul de care este nevoie pentru a revitaliza categoria si, implicit, pentru a-i ajuta pe romani sa introduca mai multe branzeturi in alimentatia lor zilnica. Din pacate inca suntem pe unul dintre ultimele locuri din Europa in privinta consumului de branzeturi”, a declarat Romulus Dumitru, Directorul Comercial al Delaco.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: