Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive

  Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive

Gama ARTISTRY, disponibila exclusiv prin Amway, a brevetat recent o tehnologie anti-rid ce sta la baza unui produs revolutionar: Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive. Produsul a fost lansat in Europa la inceputul lunii septembrie si este singurul produs anti-rid a carui formula include o tehnologie brevetata numita “Targeting Complex” ce reduce la maxim efectele secundare intalnite in mod obisnuit in cazul altor tratamente pe baza de retinol.

Gama ARTISTRY, disponibila exclusiv prin Amway, a brevetat recent o tehnologie anti-rid ce sta la baza unui produs revolutionar: Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive. Produsul a fost lansat in Europa la inceputul lunii septembrie si este singurul produs anti-rid a carui formula include o tehnologie brevetata numita “Targeting Complex” ce reduce la maxim efectele secundare intalnite in mod obisnuit in cazul altor tratamente pe baza de retinol. Retail jobs

Tehnologie brevetata de Universitatea din Michigan

“Am descoperit ca, desi retinolul este foarte eficient in regenerarea matricei de colagen a pielii, acesta cauzeaza si disconfort, ceea ce nu permite tuturor femeilor sa se bucure de beneficiile oferite. Dupa ani de cercetare a modului in care actioneaza retinolul am descoperit o modalitate inovatoare de a modifica raspunsul epidermei la aceasta substanta in asa fel incat sa obtinem rezultate anti-imbatranire excelente cu efecte secundare minime.” a declarat Harry Helfman, profesor de dermatologie moleculara la Universitatea din Michigan.

Folosind aceasta tehnologie unica, brevetata de Universitatea din Michigan, Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive combate semnele vizibile ale imbatranirii premature stimuland productia de colagen si, in acelasi timp, reducand sensibilitatea tenului la retinol. Studii recente au aratat ca aceasta sensibilitate la retinol este rezultatul activarii unei proteine numite receptorul factorului de crestere al epidermei (EGFR). Cercetatorii de la Universitatea din Michigan au identificat produse naturale, inclusiv compusi din soia, care previn aceasta activare, stimuland astfel retinolul sa actioneze eficient fara efecte secundare.

Stimularea productiei de colagen

“Retinolul este unul dintre cele mai eficiente ingrediente recomandate de profesionistii din domeniul ingrijirii tenului pentru combaterea imbatranirii deoarece actioneaza cu adevarat redand elasticitatea si fermitatea tenului si estompand ridurile. Retinolul, vitamina C si peptidele din formula noastra fac ca acest produs sa regenereze cu succes epiderma si sa ii redea tineretea.” a declarat Catherine Ehrenberger, vice-presedinte al Departamentului de Cercetare si Dezvoltare al Amway.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri