Setari Cookie-uri

Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive

Gama ARTISTRY, disponibila exclusiv prin Amway, a brevetat recent o tehnologie anti-rid ce sta la baza unui produs revolutionar: Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive. Produsul a fost lansat in Europa la inceputul lunii septembrie si este singurul produs anti-rid a carui formula include o tehnologie brevetata numita “Targeting Complex” ce reduce la maxim efectele secundare intalnite in mod obisnuit in cazul altor tratamente pe baza de retinol.

Testele de laborator au demonstrat ca Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive stimuleaza de trei ori mai mult productia de colagen peste noapte. Printre avanatajele acestui produs revolutionar se numara:

• Stimularea productiei de colagen si refacerea fermitatii si a elasticitatii epidermei
• Eliminarea liniilor de expresie si estomparea ridurilor
• Aspectul sanatos al tenului
• Compatibilitatea cu toate tipurile de ten

Avantajele noii tehnologii comparativ cu prima generatie de retinol

La maturitate, epiderma incepe sa piarda cantitati mari de elastina si colagen, cele doua elemente direct responsabile pentru rezistenta si fermitatea tenului. Foarte multe persoane apeleaza la tratamente cu retinol pentru a combate aparitia semnelor vizibile ale imbatranirii. In medie, 90% dintre aceste persoane sunt expuse la efectele secundare ale terapiei, unul dintre acestea – dermatita – o afectiune a tenului care cauzeaza deshidratare puternica si descuamare.

Folosind tehnologia brevetata de Universitatea din Michigan, Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive este un tratament regenerant unic. El combate semnele vizibile ale imbatranirii cu ajutorul unor ingrediente puternice: retinol de generatie noua, peptide si vitamina C, completate de un complex de ingrediente calmante, ingrediente hidratante si anti‐oxidanti.

Efectele secundare sunt reduse in special datorita unui amestec de izoflavone din soia, peptide din soia si extract de mere – principalele elemente ale “Targeting Complex”. Acest complex este prima tehnologie care protejeaza si calmeaza celulele din epiderma in timp ce retinolul actioneaza dincolo de suprafata tenului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.