Setari Cookie-uri

Boutique-ul Chantal aduce in Romania trendurile sezonului direct de la Hollywood

Fashionista din tine va fi incantata sa descopere botinele marca Jeffrey Campbell, balerinii Anniel, precum si rochiile, vestele, sau mantourile semnate Hale Bob si Fumblin Foe.

Ai obosit studiind colectiile toamna-iarna, iar acum vrei sa ai cat mai repede in sifonier piesele vedeta ale noului sezon? Daca da, da o fuga la boutique-ul Chantal, situat pe Calea Victoriei, pentru a-ti imbogati garderoba cu must have-urile acestei toamne!

Fashionista din tine va fi incantata sa descopere botinele marca Jeffrey Campbell, balerinii Anniel, precum si rochiile, vestele, sau mantourile semnate Hale Bob si Fumblin Foe.

Botinele Jeffrey Campbell vin in mai multe culori: negru, rosu, nude, albastru si mov, pentru ca tu sa alegi varianta care ti se potriveste. Mai mult, daca te dai in vant dupa imitatiile din piele de sarpe atunci cu siguranta modelul Exotic Lita va fi pe gustul tau. In cazul in care preferi mai degraba incaltarile comode, cizmele tip cowboy Jeffrey Campbell si balerinii Anniel te asteapta cuminti sa ii iei acasa.

Blana? Pene? Animal print? Piele? Nicio textura nu e prea mult atunci cand combinatiile sunt potrivite! Tocmai de aceea, Chantal intampina noul sezon cu piese vedeta precum rochia si mantoul animal print Hale Bob sau vesta din blana artificiala. Fusta din pene de strut Fumblin’ Foe completeaza trendul in materie de texturi inedite, aducand un plus de rafinament unei tinute de seara.
Culorile tari isi au si ele locul printre creatiile din boutique-ul Chantal: rochia de matase corai cu petale din organza, marca Fumblin’ Foe, este piesa care te va scoate din anonimat atunci cand vei iesi in oras.

Despre Jeffrey Campbell

Jeffrey Campbell este un brand american recunoscut pentru platformele si tocurile de cel putin cincisprezece centimetri. Inspiratia pentru pantofii Jeffrey Campbell vine dintr-o combinatie originala intre tendintele de pe catwalk dar si pe cele din streetfashion. Jeffrey Campbell este unul din brandurile preferate de catre impatimitele modei din lumea intreaga, pantofii marca Jeffrey Campbell fiind vanduti in boutique-uri de pe toate continentele. Modelul Lita a devenit unul iconic: vedetele il poarta cu frenezie, apare constant in posturile celor mai populare bloguri de moda precum: The Sartorialist, CarolinesMode, Sea of Shoes, TheBlondSalad si poate fi vazut pe strazile din New York, Los Angeles, Paris sau Milano.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.