Setari Cookie-uri

Boutique-ul Chantal aduce in Romania trendurile sezonului direct de la Hollywood

Fashionista din tine va fi incantata sa descopere botinele marca Jeffrey Campbell, balerinii Anniel, precum si rochiile, vestele, sau mantourile semnate Hale Bob si Fumblin Foe.

Despre Hale Bob

Hale Bob imbraca femeile in haine chic si feminine. Cunoscut pentru printurile si culorile vii, matasurile bogate si catifeaua pretioasa, brandul Hale Bob pune in evidenta femeile cu personalitate, cu o atitudine asemanatoare starurilor de cinema. Comparatia nu e intamplatoare daca ne gandim ca dive de la Hollywood precum: Eva Longoria, Heidi Klum, Salma Hayek, Halle Berry, Cameron Diaz, Paris Hilton sau Cindy Crawford poarta piese semnate Hale Bob.

Despre Fumblin’ Foe

Fumblin’ Foe este un brand dedicat femeilor cu o personalitate complexa: puternice, sofisticate si elegante, dar in acelasi timp indraznete, exuberante si pline de viata. Fiecare piesa de imbracaminte Fumblin’ Foe reprezinta o achizitie unica in garderoba femeii moderne datorita detaliilor fine, ale materialelor speciale si designului distinctiv. Despre Chantal

Chantal este un boutique situat pe Calea Victoriei care reuneste, intr-un spatiu intim si cochet, creatii ale unor branduri celebre americane, precum si cele mai cautate incaltari Jeffrey Campbell.

Pe langa faptul ca poarta marca unor branduri cunoscute, hainele pe care le gasesti la Chantal sunt produse din materiale luxoase precum: matasea, casmirul, pielea si dantela, care te vor rasfata in orice moment al zilei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.