Rimmel London + Kate Moss = 10

Rimmel London + Kate Moss = 10
Kudika
29 Septembrie 2011

Rimmel London aniverseaza 10 ani de colaborare cu fashion icon-ul Kate Moss.

Kate Moss RimelRimmel London aniverseaza 10 ani de colaborare cu fashion icon-ul Kate Moss.

In urma cu cateva zile, Battersea Power Station din sudul Londrei a fost locatia unei petreceri super-stylish, a carei gazda a fost Insasi Kate, iar printre invitati s-au numarat ambasadoarele Georgia May Jagger, Solange Knowles si Alejandra Ramos, trupa londoneza The Noisettes, Sadie Frost, Bonnie Wright si Cara Delevingne.

Coty Cosmetics a marcat ocazia si prin lansarea colectiei speciale de rujuri Kate Moss Lasting Finish.

“Daca ar trebui sa alegi figura cea mai reprezentativa pentru Londra, prima care Iti vine In minte este Kate Moss”, a spus Steve Mormoris, Senior Vice President In divizia de Global Marketing a Coty Beauty. “Se implica incredibil de mult In activitatea creativa la Rimmel si lucreaza cu fotografii Craig McDean si David Sims, pe care Ii ajuta In realizarea imaginilor de make-up. Este londoneza tipica, iar In timp a ajuns sa fie un adevarat consilier creativ pentru Rimmel.“

In 10 ani, relatia dintre Moss si Rimmel a supravietuit tuturor Incercarilor: “Atunci cand Kate era In vizorul tuturor, In mijlocul unui scandal de proportii, toata lumea a abandonat-o, Insa noi ne-am pastrat pozitia. Ne-am dorit sa Ii fim alaturi, iar ea a ramas alaturi de noi”, au declarat reprezentantii Coty. “Dupa 10 ani, ea este In continuare figura emblematica a Londrei si a marcii Rimmel.”

Descriind look-ul londonez pe care Rimmel i-l atribuie, Moss spune ca este “pur si simplu eclectic – cred ca orice se potriveste cu Londra. E un oras foarte diferit de Paris sau New York – aici poti fi oricine Iti doresti sa fii.”

Colectia lansata saptamana trecuta la Londra cuprinde 15 nuante noi, iar o parte dintre ele vor ajunge si In Romania In luna noiembrie.

Citeste si:
Frumusete Eterna inspirata de Kate Moss

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri