Setari Cookie-uri

Descopera parfumul "Homme" de la David Beckham, intra in lumea personajului

David Beckham Homme suprinde esenta personalitatii lui David Beckham - barbatul, senzatia fotbalului, ambasadorul sportiv, modelul de stil, tatal si sotul. Plin de succes si increzator, David este simbolul absolut al masculinitatii.

Comunicat de presa

Sticla de parfum Homme Experimenteaza personalitatea charismatica si sofisticata a lui David Beckham, odata cu lansarea Homme by David Beckham, un minunat parfum barbatesc lemnos, usor condimentat, care va fi disponibil incapand cu luna octombrie 2011.

David Beckham Homme suprinde esenta personalitatii lui David Beckham - barbatul, senzatia fotbalului, ambasadorul sportiv, modelul de stil, tatal si sotul. Plin de succes si increzator, David este simbolul absolut al masculinitatii. De la talentul sau sportiv innascut si pana la ambitia sa neobosita de a evolua, toate calitatile care il fac pe David unic sunt adunate in acest nou parfum senzual.

David Beckham spune despre aceasta lansare: “Mi-am dorit sa creez un parfum masculin modern, care sa fie o expresie a stilului meu. Acest parfum are deopotriva tonuri citrice si lemnoase; este in acelasi timp simplu si clasic, de aceea sper ca barbatilor le va face placere sa il poarte.“

Pentru a corespunde noii imagini, mai contemporane, a brand-ului David Beckham, o noua identitate plina de impact a fost dezvoltata pentru linia de David Beckham. Homme este primul parfum care apare cu un nou logo, circular, care frapeaza prin simplitate. O eleganta declaratie de stil, design-ul rotunjit este fundalul logo-ului ‘Homme David Beckham’, imprimat cu un font indraznet, intr-o nuanta de cenusiu metalic inchis. Ca o tusa finala, literele de la sfarsitul numelui lui David sunt decupate in cerc, ca si cum ar fi fost acoperite de o stampila.

David Beckham Homme emana un amestec rafinat de tonuri sofisticate, lemnoase, complimentate de note proaspete, condimentate. Parfumul se deschide cu prospetimea aromatica a citricelor, ghimbirului, pinului si o sugestie de ardei iute. Fuziunea absolut memorabila, intre mix-ul de Casmir, aroma de piele si rozmarin, creeaza o impresie de puternica masculinitate. Notele finale de lemn de mahon, patchouli si mosc ii ofera lui Homme acea profunzime care imbata simturile.

Parfumier: Pierre Negrin (Firmenich)
Asa cum te-ai si astepta de la un style icon, David Beckham Homme vine intr-un ambalaj aparte, care atrage privirile. Cutia alba, eleganta, este inscriptionata cu numele lui Beckham scris in caractere mari, de culoarea otelului, dispuse in diagonala pentru a da impresia de forta si energie. De asemenea, pe fata cutiei este imprimat logo-ul David Beckham Homme, creat in asa fel incat sa dea impresia de perspectiva.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.