Kudika
3 Octombrie 2011

David Beckham Homme suprinde esenta personalitatii lui David Beckham - barbatul, senzatia fotbalului, ambasadorul sportiv, modelul de stil, tatal si sotul. Plin de succes si increzator, David este simbolul absolut al masculinitatii.

In interior, sticla parfumului are o forma distinctiva, rectangulara – expresia pura a stilului masculin modern. Liniile curate ale flaconului contrasteaza cu capacul metalic rotunjit, creand o senzatie de modernism premium. Asemenea cutiei, sticla este decorata cu numele “David Beckham” si cu noul logo.

Design ambalaj: Alasdhair Willis
Design sticla: Lutz Herrmann

David BeckhamUimitoarea campanie publicitara print pentru David Beckham Homme porneste de la o fotografie-portret, care ne infatiseaza un David foarte increzator, elegant si cool. Proiectata pe un fundal cenusiu deschis, imaginea este usor descentrata, relfectand noul logo taiat circular si atragand atentia privitorului catre expresia calma, dar hotarata a lui David. Macheta este completata de ambalajul parfumului.

Descopera David Beckham Homme, un parfum modern, masculin, inspirat de personalitatea legendei, barbatului David Beckham.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: