Setari Cookie-uri

Ten acneic? Eucerin te ajuta acum sa lupti impotriva acneei!

Pielea noastra este oglinda activitatilor zilnice. Stilul de viata extrem de activ, iesirile dese in cluburi, orele putine de somn, mancatul pe fuga, stresul cotidian cauzat de munca si de orele state peste program, alaturi de dereglarile hormonale isi pun amprenta rapid asupra tenului nostru.

Comunicat de presa

Ingrijire pentru ten acneic de la Eucerin Pielea noastra este oglinda activitatilor zilnice. Stilul de viata extrem de activ, iesirile dese in cluburi, orele putine de somn, mancatul pe fuga, stresul cotidian cauzat de munca si de orele state peste program, alaturi de dereglarile hormonale isi pun amprenta rapid asupra tenului nostru. Iar daca are deja tendinte de ingrasare, suntem mult mai expusi la aparitia acneei. In prezent, acneea reprezinta una dintre cele mai frecvente afectiuni dermatologice la nivel mondial: peste 80% dintre adolescenti si pana la 40% dintre femei sufera de acnee sau de episoade acneice ocazionale.

Eucerin, expertul mondial in stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii, te ajuta acum sa lupti impotriva celor 4 factori care determina aparitia acneei, si anume:
- excesul de sebum
- formarea comedoanelor (a cosurilor)
- dezvoltarea necontrolata a bacteriilor
- inflamatii

Cum te poate ajuta EUCERIN?
Cu ajutorul DermoPURIFYER, o gama dermatologica special creata pentru a lupta impotriva acneei.

Luna aceasta, Eucerin si-a completat gama DermoPURIFYER, astfel incat are o solutie pentru toate ritualurile de ingrijire si, cel mai important, pentru toate tipurile de acnee (stim cu totii ca acneea poate fi incipienta sau agresiva, iar daca folosim tratamente cu medicamente, tenul nostru poate cadea prada deshidratarii si uscarii).
Gama DermoPurifyer Eucerin

Noua gama EUCERIN DermoPurifyer are 8 produse:


1. Pentru curatare:
- Eucerin DermoPURIFYER gel de curatare
- Eucerin DermoPURIFYER lotiune tonica
- Eucerin DermoPURIFYER scrub

2. Pentru ingrijire:
- Eucerin DermoPURIFYER crema de zi hidratanta adjuvanta SPF 30 pentru tratamente medicamentoase NOU
- Eucerin DermoPURIFYER crema de zi hidratanta matifianta NOU
- Eucerin DermoPURIFYER crema de noapte NOU
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.