Setari Cookie-uri

Ten acneic? Eucerin te ajuta acum sa lupti impotriva acneei!

Pielea noastra este oglinda activitatilor zilnice. Stilul de viata extrem de activ, iesirile dese in cluburi, orele putine de somn, mancatul pe fuga, stresul cotidian cauzat de munca si de orele state peste program, alaturi de dereglarile hormonale isi pun amprenta rapid asupra tenului nostru.

Pret informativ: 69 lei

NOU Eucerin DermoPURIFYER crema de zi hidratanta matifianta este recomandata pentru tenul mixt si gras. Aceasta are o textura usoara, avand un triplu-rol: antiinflamator, regulator de sebum si antibacterian. Formula unica include Licohalcone A (cu functie antiinflamatoare), Decandiol (cu functie antibacteriana) si L-Carnitina (pentru reglarea secretiei de sebum). Produsul nu are miros si ulei, se absoarbe rapid in piele, fiind o baza de machiaj excelenta si actionand eficient asupra petelor pielii. Dupa o utilizare regulata, pielea este matifiata si capata un aspect rafinat si sanatos.
Pret informativ: 60 lei

NOU Eucerin DermoPURIFYER crema de noapte este perfecta pentru utilizarea zilnica, avand o formula speciala bazata pe Acid Lactic, pentru ca aspectul pielii sa fie imbunatatit, reducand de asemenea comedoanele. Formula speciala a cremei permite utilizarea impreuna cu tratamentul dermatologic specializat pentru reducerea acneei. Folosita impreuna cu una dintre cremele de zi DermoPURIFYER, lupta impotriva celor patru factori de aparitie a acneei. In trei saptamani de la utilizarea cremei de noapte Eucerin DermoPURIFYER, petele tenului sunt reduse vizibil.
Pret informativ: 62 lei

NOU Eucerin DermoPURIFYER serum concentrat. Acesta actioneaza in mod eficient asupra petelor tenului, reduce numarul de comedoane si are functie antibacteriana. Se absoarbe rapid in piele, fiind ideal pentru tenul cu tendinte de ingrasare, care are nevoie de o formula usoara, ce nu incarca pielea.
Pret informativ: 65 lei

Eucerin DermoPURIFYER Stick corector se aplica zilnic pe zonele afectate, oferind un tratament dublu pentru reducerea petelor si acoperirea imperfectiunilor, calmand iriatiile pielii. Acum nu trebuie sa iti mai ascunzi cosurile: stickul corector o face in locul tau, asa ca, in curand, va deveni prietenul tau din poseta care te va insoti pretutindeni.
Pret informativ: 39 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.