Setari Cookie-uri

Fulgii de porumb Fortza implinesc 40 de ani!

De la inceputul anilor '70 si pana in prezent, diminetile a milioane de consumatori romani au inceput cu fulgii de porumb Fortza de la Titan, primele cereale pentru mic dejun romanesti.

Cu ocazia aniversarii a 40 de ani pe piata romaneasca, incepand din luna septembrie 2011, pachetul Corn Flakes Fortza de 300 de grame cu medalionul aniversar va avea un pret special, putand fi achizitionat in urmatoarea luna din reteaua de magazine Belforno Fresh, hipermarketurile Metro, Selgros, Billa, Real, Minimax, Auchan, Kaufland si Cora, dupa aceasta perioada fiind disponibil in toate magazinele din Bucuresti si din tara.

Cerealele Fortza sunt ideale pentu micul dejun, pentru ca sunt imbogatite cu multivitamine si fier, oferind consumatorului energie, vitalitate si sanatate necesare organismului intreaga zi. Cerealele sunt disponibile in 3 variante: Corn Flakes Fortza simpli, in pungi de diferite gramaje: 150gr/300gr/3 kg, Corn Flakes Fortza cu miere si Corn Flakes Fortza cu ciocolata, ambele la pungi de 150 gr.

Citește și:

Toti cei care iubesc fulgii de porumb Fortza sunt invitati sa acceseze pagina de Facebook Fortza - https://www.facebook.com/Fortza, unde pot sa afle mai multe despre produse, sa participe la concursuri si sa castige premii aniversare.

* Conform rezultatelor cercetarii cantitative realizate de IMRCG Consulting pentru Titan - iunie 2009.

** In perioada ianuarie-iunie 2010 vs iulie-decembrie 2009, conform analizei speciale realizate de GFK asupra pietei cerealelor pentru micul dejun.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.