Setari Cookie-uri

Milka a lansat orasul virtual al tandretii, www.orasultandretii.ro

Site-ul este parte componenta a campaniei Milka "Indrazneste sa fii tandru" ce ii provoaca pe europeni sa indrazneasca sa impartaseasca un moment de tandrete cu familia si prietenii, pentru a aduce o nota de emotie in vietile lor.

Comunicat de presa

Milka a lansat website-ul www.orasultandretii.ro, un oras virtual care le ofera romanilor ocazia de a-si manifesta tandretea fata de cei dragi, prin postarea unor mesaje cu gesturile tandre pe care le-ar face pentru cineva apropiat. Site-ul este parte componenta a campaniei Milka "Indrazneste sa fii tandru" ce ii provoaca pe europeni sa indrazneasca sa impartaseasca un moment de tandrete cu familia si prietenii, pentru a aduce o nota de emotie in vietile lor.

Piata Unirii

Mesajele tandre pot fi postate pe website in diferite puncte de pe strazile Orasului Tandretii. Fiecare mesaj va participa la concursul online ce se desfasoara in perioada 21 septembrie – 25 octombrie si in cadrul caruia cele mai votate mesaje din fiecare saptamana vor fi transformate in realitate, in orasul fiecarui castigator si in locul ales de acesta.

Citește și:

Dupa prima saptamana de concurs avem deja un mesaj castigator, ce descrie un gest de tandrete trimis de Cristina Giurgea pentru sora ei: „Daca in lume nu ar exista carti, le-as scrie pentru tine”. Mesajul va fi transpus intr-o executie neconventionala, in Bucuresti, in locatia aleasa de castigatoare.

“Ideea crearii platformei www.orasultandretii.ro s-a nascut in urma rezultatelor Raportului Milka privind Tandretea care a pozitionat Romania pe locul 10 in topul celor mai tandre tari din Europa. Pentru aceasta, am creat un oras virtual – similar unui oras obisnuit din Romania - in care utilizatorii au posibilitatea sa faca un gest tandru pentru cineva drag. Am vrut astfel sa aratam ca, in ciuda ritmului alert, si romanii pot fi mai draguti, mai deschisi, mai relaxati si pot face gesturi tandre pentru cei dragi”, a declarat Cristina Pindaru, brand manager Milka.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.