Setari Cookie-uri

Milka a lansat orasul virtual al tandretii, www.orasultandretii.ro

Site-ul este parte componenta a campaniei Milka "Indrazneste sa fii tandru" ce ii provoaca pe europeni sa indrazneasca sa impartaseasca un moment de tandrete cu familia si prietenii, pentru a aduce o nota de emotie in vietile lor.

Pentru a stimula oamenii sa-si manifeste tandretea cat mai des, am transformat Piata Unirii din Bucuresti in „centrul” mesajelor tandre prin amplasarea literelor ce compun cuvintele orasultandretii.ro. Fiecare mesaj scris online va fi adaugat simbolic in aceste litere.

In perioada 24-25 septembrie, in apropierea literelor, consumatorii au fost invitati in cortul Milka, sa posteze un mesaj cu un gest tandru pe site-ul www.orasultandretii.ro si astfel sa contribuie la umplerea literelor.

Dupa 5 saptamani, pe 26 octombrie, la sfarsitul concursului, vom vedea cat de multa tandrete am reusit sa adunam si cati romani au indraznit sa fie tandri.

Pentru a va manifesta tandretea fata de cei dragi Milka va invita sa accesati site-ul www.orasultandretii.ro si sa transmiteti cat mai multe mesaje de tandrete.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.