Setari Cookie-uri

Pharmaceris H -Dermoingrijirea parului si a pielii capului

Sampoanele specializate Pharmaceris H ingrijesc parul asigurand echilibrul scalpului. Numeroasele teste efectuate in cadrul Centrului de Cercetari Stiintifice Dr. Irena Eris, precum si testele dermatologice efectuate de un laborator independent de cercetare confirma eficacitatea si singuranta folosirii lor.

Teste epidermice pe adulti

Testele epidermice sunt efectuate pentru depistarea alergiei de contact la diferite produse cosmetice. Alergia de contact poate cauza dermatita alergica de contact, de aceea este foarte important sa cunoastem influenta produselor cosmetice asupra pielii umane.

H-SEBOPURIN par gras

SAMPON NORMALIZANT PENTRU PIELE SEBOREICA

extract de brusture si biotina + saruri de zinc + vitamina B3

Formula concentrata a samponului datorita complexului constituit din extract de brusture, vitamina B3 si sare de zinc curata si regleaza ingrasarea excesiva a pielii in medie cu 35%*. Vitamina B3 reduce productia excesiva de sebum si influenteaza productia de colagen in piele. Protejeaza parul impotriva actiunii nocive a factorilor atmosferici si ii previne ruperea. Octopirox® reduce iritarea pielii, restabileste echilibrul microflorei epidermului si calmeaza senzatia de mancarime. Samponul are un pH neutru.

*Studii in vivo efectuate de un Laborator Independent 250 ml, 35 RON

H-KERATINEUM par slabit , cu tendinta de cadere

SAMPON FORTIFIANT PENTRU PAR SLABIT CU PREDISPOZITIE SPRE CADERE

extract de frunze rosii de vita-de-vie + Camelia sinensis + provitamina B5

Samponul ingrijeste perfect, regenereaza intensiv si reduce caderea parului cu pana la 70%*. Extractul de frunze rosii de vita-de-vie cu vitamina P si compusii polifenolici stimuleaza formarea fibrelor de colagen si contribuie la nutritia mai buna a radacinii parului. Flavonoidele cresc imunitatea radacinii parului si accelereaza cresterea lui naturala. Provitamina B5 protejeaza parul impotriva actiunii nocive a factorilor atmosferici. Samponul are un pH neutru.
*Studii in vivo efectuate de un Laborator Independent 250 ml, 35 RON

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.