Setari Cookie-uri

Pharmaceris H -Dermoingrijirea parului si a pielii capului

Sampoanele specializate Pharmaceris H ingrijesc parul asigurand echilibrul scalpului. Numeroasele teste efectuate in cadrul Centrului de Cercetari Stiintifice Dr. Irena Eris, precum si testele dermatologice efectuate de un laborator independent de cercetare confirma eficacitatea si singuranta folosirii lor.

H-SENSITONIN par subtire si delicat
SAMPON CALMANT PENTRU PIELE SENSIBILA

ulei de Canola + Sensiline® + gel din alge rosii

Sampon calmant pentru ingrijirea zilnica a scalpului sensibil cu predispozitie spre iritatii, precum si a parului subtire si delicat. Restabileste echilibrul functionarii pielii si spala delicat parul, lasandu-l pufos si stralucitor, fapt confirmat de 80%* dintre probante. Extractul de menta cu flavonoide, combinat cu uleiul de rapita, calmeaza intensiv iritatiile, iar extractul de in si vitamina E regenereaza efectiv pielea si ii previne deteriorarea. Gelul de alge rosii hidrateaza perfect si furnizeaza pielii micro si macroelementele necesare. Provitamina B5 protejeaza parul impotriva actiunii nocive a factorilor atmosferici. Samponul are un pH neutru.

*Studii in vivo efectuate de un Laborator Independent 250 ml, 35 RON

H- PURINmatreata, piele grasa

SAMPON ANTIMATREATA PENTRU SCALP SEBOREIC

extract de arbore de ceai + ulei de Manuka + ulei de cimbru + extract de salcie

Sampon pentru ingrijirea pielii capului pentru persoanele care au urmatoarele simptome: matreata, piele grasa, dermatita seboreica, psoriazis sau prurit intens al scalpului. Poate fi folosit ca tratament antimatreata dar si in scopuri profilactice.

Formula samponului este bazata pe combinatia uleiului de cimbru cu extractul de salcie, ce are proprietati puternic antibacteriene si antifungice; regleaza procesul de exfoliere a celulelor moarte (in opinia la 66% dintre respondenti*). Extractul de arbore de ceai si uleiul de Manuka au actiune antiinflamatoare si combat eficient matreata (in opinia la 72% dintre respondenti*). Pielea isi recapata echilibrul, iar parul ramane moale si usor de pieptanat. Testat clinic.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.