Setari Cookie-uri

Curatenia de toamna este mult mai usoara cu Cif si Domestos

Cif si Domestos iti vin in ajutor si te asteapta in magazine cu preturi specialede toamna: pachetele promotionale Cif si Domestos au 20% reducere si le gasesti la acest pret pana in decembrie, iar produsele Domestos au 15% reducere si le gasesti la acest pret pana la sfarsitul lunii octombrie.

Ca de obicei, in toiul toamnei esti foarte ocupata: faci trecerea la hainele mai groase, te ocupi de aprovizionarea camarii cu toate bunatatile si, mai ales, planuiesti curatenia de toamna. Iti doresti sa faci curatenie rapid si fara cheltuieli mari, iar pentru asta ai nevoie de produse eficiente, pe care sa le cumperi la un pret avantajos.

Cif si Domestos De aceea, Cif si Domestos iti vin in ajutor si te asteapta in magazine cu preturi specialede toamna: pachetele promotionale Cif si Domestos au 20% reducere si le gasesti la acest pret pana in decembrie, iar produsele Domestos au 15% reducere si le gasesti la acest pret pana la sfarsitul lunii octombrie.

Cu pachetul Cif si Domestos iti acoperi nevoile de curatenie atat in interiorul casei - mai ales in baie, bucatarie si camera copiilor - cat si in exterior.

Pe langa preturile speciale, Cif si Domestos iti ofera si cateva sfaturi practice pentru curatenia incaperilor din casa in care se aduna cei mai multi microbi si in care vrei sa fie cel mai curat:

Citește și:
In bucatarie:

- Spala cu apa si sterge cu Domestos 24 H diluat cutitele folosite pentru prepararea carnii si foarfeca speciala pentru transat carne;

- Buretii si lavetele aduna foarte multi microbi, asa ca este foarte important sa ii dezinfectezi cu Domestos 24 H diluat.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.