Setari Cookie-uri

Curatenia de toamna este mult mai usoara cu Cif si Domestos

Cif si Domestos iti vin in ajutor si te asteapta in magazine cu preturi specialede toamna: pachetele promotionale Cif si Domestos au 20% reducere si le gasesti la acest pret pana in decembrie, iar produsele Domestos au 15% reducere si le gasesti la acest pret pana la sfarsitul lunii octombrie.

- Toarna Domestos 24H concentrat in sifonul chiuvetei pentru a distruge bacteriile si a indeparta murdaria, mirosurile neplacute si grasimile.

- Deschizatoarele de conserve, masina de tocat si ustensilele de bucatarie trebuie curatate si dezinfectate dupafiecareutilizare cu Domestos 24 H diluat; la final, clateste-le cu apa si lasa-le la uscat.

- Indeparteaza cu Cif petele de grasime, mancarea si praful din cuptorul cu microunde.

- Oricata grija ai avea, gresia se murdareste imediat: Domestos 24 H te ajuta la eliminarea petelor de grasime, ulei sau resturi de mancare.

In baie:

- Microbii ajung de pe maini pe fiecare obiect pe care il atingi. De aceea, spala clantele, robinetele, chiuveta, cada si faianta cu un burete inmuiat in Domestos 24 H.

- Goleste zilnic cosul de gunoi din baie si spala-l cu Domestos 24 H. Valabil si pentru galeata si mop dupa curatenia generala.

Citește și:

- Tine peria pentru spalat toaleta in Domestos 24 H, toarna Domestos 24H concentrat in sifonul din baie pentru a desfunda scurgerea si indeparteaza resturile de sapun din savoniera cu Cif.

In camera copiilor

- Curata cu Domestos 24 H jucariile din material plastic, olita copiilor, microbii de pe podea, caruciorul, bicicletele, tricicletele sau rolele.

- Copiii deseneaza pe pereti, picteaza si scriu cam pe unde le place lor; nu te ingrijiora - daca suprafata pe care au desenat este lavabila, poti sa o cureti foarte usor cu Cif.

In sufragerie si dormitor:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.