Setari Cookie-uri

Noutati - cosmetica organica in Sensiblu

Promotor la nivel global al conceptului BIO-ECO-COSMETIC, MELVITA inseamna produse de ingrijire BIO, organice si naturale, fiind primul brand din Franta si printre primele din lume certificate ECOCERT.



unt de shea MELVITA UNT SHEA SOFT 100 ml, 77.9 lei

Untul Karite Soft este placut inmiresmat cu aroma de portocal si este extrem de cremos. Combina calitatile untului de shea cu cele ale fructului de crusin si ale uleiurilor de argan si susan. Tratament natural, pentru fata si corp, hraneste si protejeaza chiar si cea mai delicata si uscata piele. Revitalizant si reparator, se poate folosi si pentru ingrijirea buzelor, mainilor si a parului uscat.


ulei de argan MELVITA ULEI ARGAN 50 ml, 73.9 lei

Extrem de bogat in acizi esentiali grasi, acest ulei este recunoscut de secole pentru proprietatile sale reparatoare, hidratante si de protectie pentru pielea uscata si sensibila. Un adevarat "secret al frumusetii" acest ulei este obtinut din seminte neprajite de argan. Poate fi folosit si pentru ingrijirea parului, a unghiilor si pentru masajul incheieturilor. Ulei organic de prima presa. Fara coloranti si conservanti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.