Setari Cookie-uri

Vinuri unice din vii unice

Vinurile Single Vineyard Selection din care fac parte La Catina Pinot Noir si Sebes Alba Sauvignon Blanc au fost lansate sub conceptul de "vie unica" (single vineyard) intrucat strugurii provin din areale mici care au conditii specifice, precum solul si micro-climatul, dand vinurilor o tipicitate a soiului bine exprimata.

Ambele vinuri pot fi achizitionate si online, accesand www.winery-outlet.com, dar si din magazinele Halewood - The Winery Outlet (Bucuresti, Ploiesti, DN1 Breza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Targoviste, Urlati si Campulung).

Dopul cu filet folosit la gama de vinuri Single Vineyard Selection, o alternativa mai scumpa, nu mai ieftina de inchidere a sticlei, este folosit in ultima vreme de foarte multi producatori cu renume. Noua Zeelanda conduce la acest capitol, exemplul fiind urmat de Austria, Spania, Africa de Sud, Australia sau Canada.

Care sunt avantajele folosirii dopului cu filet?

· elimina "defectul de dop" si previne oxidarea prematura a vinurilor, doi inamici traditionali ai vinului;

· sticla este acum foarte usor de desfacut, iar acest dop poate fi oricand reinfiletat si astfel te vei bucura de vin mai mult timp;

Citește și:

· vinul isi pastreaza prospetimea;

· sticla de vin se poate pastra si in pozitie verticala, pe termen lung;

· vinul este mult mai rezistent la temperaturi mai ridicate;

· sunt reciclabile.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.