Setari Cookie-uri

Chocolat Createur de Gout lanseaza al doilea Boutique Restaurant

Noutatea pe care Boutique Restaurant o propune publicului este aducerea traditiei coacerii painii mai aproape de clienti. Toate retetele specialitatilor de paine au fost rescrise, iar gama de produse extinsa.

Meniul restaurantului, de inspiratie franceza imbina intr-un melanj seducator, culoarea, gustul si texturile pentru a purta clientii intr-o calatorie fabuloasa in lumea bunului gust si a excelentei culinare.

Astfel, in noul meniu se regasesc preparate precum risoto nero di seppia cu caracatita si sos de sampanie, un melanj delicios si usor, filet de halibut la abur servit pe cuib de spanac proaspat, dar si combinatii inedite precum millefeuille de pere si branza roquefort pe pat de spanac ciufulit cu menta si sos de fruncte rosii.

Lansare “Pentru a sarbatori aceasta relansare, am creat in laboratoarele nostre celebrele macarons, dupa retete traditionale franceze, si am adus chiar si o noutate absoluta pentru Romania: macarons cu foita de aur si foie gras, un sortiment deosebit si apetisant, care cu siguranta va fi apreciat de clientii nostri”, a mai spus Tudor Constantinescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.