Noutatea pe care Boutique Restaurant o propune publicului este aducerea traditiei coacerii painii mai aproape de clienti. Toate retetele specialitatilor de paine au fost rescrise, iar gama de produse extinsa.
Meniul restaurantului, de inspiratie franceza imbina intr-un melanj seducator, culoarea, gustul si texturile pentru a purta clientii intr-o calatorie fabuloasa in lumea bunului gust si a excelentei culinare.
Astfel, in noul meniu se regasesc preparate precum risoto nero di seppia cu caracatita si sos de sampanie, un melanj delicios si usor, filet de halibut la abur servit pe cuib de spanac proaspat, dar si combinatii inedite precum millefeuille de pere si branza roquefort pe pat de spanac ciufulit cu menta si sos de fruncte rosii.
“Pentru a sarbatori aceasta relansare, am creat in laboratoarele nostre celebrele macarons, dupa retete traditionale franceze, si am adus chiar si o noutate absoluta pentru Romania: macarons cu foita de aur si foie gras, un sortiment deosebit si apetisant, care cu siguranta va fi apreciat de clientii nostri”, a mai spus Tudor Constantinescu.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Caius Covrig își încarcă bateriile într-o vacanță de 7 stele, în Thailanda
- Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive pentru Societatea sa Gastronomică
- Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alături de chef Oxana Crețu