Setari Cookie-uri

Ingrijire pentru un ten curat, cu Eucerin

Cand ne referim la ten, pentru ca acesta sa fie impecabil in orice moment este esentiala ingrijirea cu produse alese in functie de tipul sau, cu atat mai mult cu cat pielea barbatilor este foarte diferita de cea a femeilor.

Comunicat de presa

Cel mai mare secret al frumusetii barbatilor sta in ingrijire. Fie ca vorbim de fata sau de corp, de par sau de unghii, ingrijirea este cea care ii ofera barbatului modern o imagine placuta.

Cand ne referim la ten, pentru ca acesta sa fie impecabil in orice moment este esentiala ingrijirea cu produse alese in functie de tipul sau, cu atat mai mult cu cat pielea barbatilor este foarte diferita de cea a femeilor. Aceasta produce mai mult sebum si este mai grasa, fiind astfel mai predispusa la acnee, are pori mai dilatati si este expusa aproape zilnic unui factor agresant pentru ten: barbieritul.

Eucerin se gandeste la nevoile tenului barbatilor care isi doresc sa arate bine in fiecare zi si le ofera cinci produse pentru rutina lor zilnica de ingrijire: pentru barbierit - spuma de ras Eucerin Men si gelul de ras Eucerin Men, pentru ingrijirea dupa barbierit - After shave balsam Eucerin Men, pentru curatarea tenului - gelul de curatare Eucerin DermoPURIFYER si pentru hidratarea tenului fara a-l incarca - noua crema de zi hidratanta matifianta Eucerin DermoPURIFYER.

Eucerin Men Gel de ras 1. Aproape fiecare zi incepe cu barbieritul. Acest ritual de ingrijire poate deveni placut si usor daca alegem produse care previn iritatiile si taieturile fine si improspateaza pielea.

Eucerin Men Gel de ras contine tehnologia revolutionara cu ioni de argint si polimeri speciali ce usureaza barbieritul. Acestia previn iritatiile si taieturile fine, in acelasi timp hidratand pielea sensibila. Barbieritul devine usor si placut, chiar si pentru persoanele cu dermatita atopica sau acnee.
Pret informativ: 39 RON

Eucerin Men Spuma de ras Eucerin Men Spuma de ras are la baza aceeasi tehnologie revolutionara cu ioni de argint si polimeri speciali. La fel ca in cazul gelului de ras, ajuta la combaterea efectelor neplacute ale barbieritului. Trateaza cu eficienta atat iritatiile cat si taieturile usoare si este recomandat si pentru persoanele cu dermatita atopica sau acnee.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.