Setari Cookie-uri

Ingrijire pentru un ten curat, cu Eucerin

Cand ne referim la ten, pentru ca acesta sa fie impecabil in orice moment este esentiala ingrijirea cu produse alese in functie de tipul sau, cu atat mai mult cu cat pielea barbatilor este foarte diferita de cea a femeilor.

Pret informativ: 34 RON

Eucerin Men After shave balsam 2. Ingrijirea tenului dupa barbierit este la fel de importanta ca si barbieritul in sine, iar folosirea unui after shave special creat pentru nevoile tenului tau, fie el sensibil sau predispus la acnee, va calma pielea dupa barbierit, oferindu-i revigorarea de care are nevoie.

Eucerin Men After shave balsam inglobeaza un sistem de tehnologii revolutionare, ce au reusit sa trateze problemele generale provocate de barbierit. Avand o formula delicata ce contine ioni de argint si Lichocalcone A, noul produs de la Eucerin previne iritatiile si taieturile fine si in acelasi timp revigoreaza si calmeaza pielea dupa barbierit. Este recomandat si pentru persoanele cu dermatita atopica sau acnee.
Pret informativ: 63 RON

DermoPurifyer Gel de curatare 3. Pe langa produsele de barbierit pe care le folosesti zilnic, exista si un anumit „ritual” de ingrijire pe care ar trebui sa-l respecti pentru ca tenul tau sa arate perfect, mai ales daca este predispus la acnee.

Curatarea tenului reprezinta primul pas catre o piele sanatoasa si frumoasa, iar folosirea unor produse create pentru nevoile tenului tau te va ajuta sa ajungi la rezultatul dorit. Eucerin iti ofera gelul de curatare Eucerin DermoPURIFYER, care asigura o curatare eficienta, indepartand excesul de sebum. Are efect anti-bacterian, actioneaza impotriva comedoanelor si are o formula fara sapun, cu 6% Ampho-Tensides, ceea ce asigura curatarea in profunzime a tenului. Produsul este compatibil si cu tratamentele dermatologice anti-acnee.
Pret informativ: 49 RON

Dupa curatare si barbierit, tenul are nevoie si de hidratare si protectie, motiv pentru care Eucerin iti propune o crema hidratanta care sa respecte nevoile tenului tau, o crema pentru tenul mixt si gras care lupta impotriva acneei fara sa il incarce, pentru ca tu sa ai o piele catifelata si placuta la atingere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.