The Very Best of Versace for H&M, mecanismul de shopping

The Very Best of Versace for H&M, mecanismul de shopping
Kudika
31 Octombrie 2011

Pe 17 noiembrie, incepand cu ora 8:00 AM vei putea achizitiona produsele tale preferate din magazinele H&M din Unirea Shopping Center si Baneasa Shopping City.

Comunicat de presa

LookbookCea mai recenta colectie de designer, The Very Best of Versace for H&M, va fi in curand in magazine. Pe 17 noiembrie, incepand cu ora 8:00AM vei putea achizitiona produsele tale preferate din magazinele H&M din Unirea Shopping Center si Baneasa Shopping City.

Intrucat colectiile exclusive realizate in colaborare cu designeri sunt intotdeauna asteptate cu maxim interes, iti prezentam cativa pasi simpli care te vor ajuta sa ai o experienta nemaipomenita de shopping.

Asaza-te la rand

Imagine campanieDaca ajungi inainte ca magazinul sa se fi deschis, te rugam sa te asezi la rand, iar echipa H&M iti va explica mecanismul de shopping.

Primii 280 de clienti din rand vor primi o bratara colorata; exista 14 culori, fiecare pentru un grup de 20 de clienti. Culoarea pe care o ai iti arata cand o sa-ti vina randul pentru a face cumparaturi in zona de designer. Fiecare grup va avea 10 minute la dispozitie pentru a face cumparaturi, urmand o pauza de 5 minute pentru reumplerea zonei de designer. Bratarile sunt valabile doar pentru clientii care doresc sa achizitioneze produse din colectia pentru femei si sunt utilizate pentru a scurta randurile si pentru a inlesni cumparaturile.

Nu te regasesti printre primii 280? Nici o problema! Vei putea face cumparaturi in magazin deoarece randul este valabil doar pentru colectia de designer. Gaseste-ti inspiratia si pregateste-te pentru cand o sa-ti vina randul – dupa 2 ore vom deschide aceasta zona pentru toti clientii.

Poti achizitiona un singur exemplar din fiecare produs (accesorii etc.) si o singura marime (produs vestimentar/pantofi). Te rugam sa tii cont de faptul ca nu putem sa-ti garantam disponibilitatea indiferent de locul pe care-l ocupi in rand.

Toate aceste reguli sunt menite sa te ajute sa ai o experienta de shopping cat mai placuta si sa ofere ocazia cat mai multor clienti sa cumpere produse din colectia de designer.

Imagine campanie 2Ce magazin sa alegi

Verifica pe pagina noastra www.hm.com sectiunea ”Localizare magazin” pentru a te asigura ca magazinul H&M din orasul tau are aceasta colectie.

Returnarea produselor


Acceptam returnarea produselor in termen de o zi. Produsele trebuie sa fie intr-o stare perfecta (nepurtate/nefolosite) si te rugam sa nu uiti sa aduci bonul fiscal! Tine cont de faptul ca accesoriile si lenjeria intima nu pot fi returnate din motive de igiena.

Shopping placut!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri