Setari Cookie-uri

Noul sistem de calcat Philips PerfectCare nu arde hainele

Noul sistem de calcat revolutionar nu arde tesaturile, chiar daca este lasat pe haine pana la 5 minute; in plus, nu lasa pete sau urme de apa si protejeaza tesaturile.

Comunicat de presa

Philips PerfectCare Philips lanseaza in Romania PerfectCare, primul si singurul sistem de calcat de pe piata caruia nu trebuie sa ii mai setati temperatura si cantitatea de aburi - acest lucru este acum posibil datorita tehnologiei unice Optimal Temp, creata de Philips. Noul sistem de calcat revolutionar nu arde tesaturile, chiar daca este lasat pe haine pana la 5 minute; in plus, nu lasa pete sau urme de apa si protejeaza tesaturile. Este usor de folosit, pentru ca nu necesita reglarea temperaturii sau a cantitatii de abur; sistemul este sigur pentru orice tip de tesatura, deoarece asigura o temperatura optima, constanta pentru fiecare material si este extrem de eficient – testele au demonstart ca niciun alt sistem de calcat din lume nu este mai rapid .

Performantele unui fier de calcat sunt date de temperatura ridicata si puterea aburului. Talpa fierului de calcat intinde tesatura, iar aburul indeparteaza cutele. Pentru eficienta si rapiditate, dar si pentru rezultate bune, este nevoie de o putere mare a aburului si de o temperatura a talpii cat mai ridicata. Diferitele trepte de temperatura ale talpii influenteaza si puterea aburului. Astfel, cu cat temperatura talpii este mai ridicata, cu atat aburul are o putere mai mare sau cu cat temperatura este mai scazuta, cu atat puterea aburului este mai mica. Insa temperatura ridicata poate provoca in timp deteriorari ale hainelor. De aceea, pentru a proteja tesaturile, dar si pentru a indeparta rapid cutele, este indicat ca sistemul de calcat sa ofere o temperatura optima, nu foarte ridicata, si, in acelasi timp, o putere mare a aburului. Acest lucru nu a fost posibil pana la aparitia sistemului PerfectCare dotat cu tehnologie Optimal Temp.

Observatiile expertilor


“PerfectCare este primul sistem de calcat din lume care respecta cerintele pentru Woolmark-Apparel Care Gold, de utilizare pe materiale din lana pura.” – Woolmark. Sigla Woolmark este cel mai recunoscut simbol pentru textile din lume. Acesta reprezinta o garantie pe termen lung cu privire la calitatea produselor de ingrijire a lanii si a imbracamintei din lana, existand de peste 45 de ani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.