Setari Cookie-uri

Noul sistem de calcat Philips PerfectCare nu arde hainele

Noul sistem de calcat revolutionar nu arde tesaturile, chiar daca este lasat pe haine pana la 5 minute; in plus, nu lasa pete sau urme de apa si protejeaza tesaturile.

Philips PerfectCare ofera rezultate de calcare excelente fara risc de arsuri; este extrem de usor de folosit. Este o descoperire incredibila, o revolutie a calcatului.” - Organizatia Internationala a Textilelor din Lana, specializata in materiale de origine animala, inclusiv lana de oaie, casmir, alpaca, mohair si angora.
“Tehnologia Optimal Temp ofera calcare perfecta de la fibre naturale la sintetice, iar echilibrul dintre abur si temperatura duce la rezultate excelente, fara luciu pe imbracaminte. In comparatie cu alte generatoare de aburi, Philips PerfectCare a demonstrat cea mai buna performanta in laboratoarele noastre.” – DWI, unul dintre principalele institute de cercetare din lume in domeniul textil, afiliat Universitatii RWTH Aachen.

Tehnologia Optimal Temp, creata de Philips, combina perfect temperatura cu puterea aburului si reprezinta pasul spre o noua era in domeniul calcatului hainelor, datorita unei incinte de vaporizare si presurizare revolutionare, care elibereaza abur cu o presiune mare si constanta la o simpla apasare a unui buton, la o temperatura a talpii optima pentru tesaturi. Alte sisteme de calcat, la aceeasi temperatura, pot avea scurgeri sau pot emite o cantitate redusa de abur. Procesorul Smart Control mentine talpa sistemului de calcat la o temperatura constanta, de 100˚C, ceea ce il face sigur de folosit pentru toate tesaturile, nefiind niciodata prea fierbinte sau prea rece.
tehnologia Optimal Temp


Cu Philips PerfectCare nu exista riscul de ardere sau de patare a hainelor – chiar daca este lasat pe materiale timp de pana la 5 minute. Acest lucru inseamna economie de timp (nu e nevoie sa sortati hainele in prealabil sau sa schimbati setarile de temperatura in timpul calcatului) si posibilitatea de a trece de la un material la altul, fara a astepta (de la panza la matase, apoi la bumbac si la casmir). Utilizeaza chiar cu 10% mai putina energie fata de un sistem cu abur obisnuit.

“PerfectCare este o solutie usoara, rapida si delicata pentru calcatul hainelor. Este un alt mod in care Philips ofera consumatorilor inovatii remarcabile, care functioneaza simplu si cu usurinta. Sa te ocupi de rufe poate sa fie adesea frustrant si sa-ti ocupe mult timp, mai ales cand ai de-a face cu materiale diferite sau calci pentru toata familia. Tinand cont de acest lucru, Philips PerfectCare este un produs care este usor de folosit, rapid si care ofera si garantia ca imbracamintea nu va fi deteriorata si va arata foarte bine”, conchide Oana Tanasescu, Lead Senior Marketing Manager Philips Romania CL.

Philips PerfectCare va fi disponibil in Romania incepand cu luna noiembrie.

Preturi:


Noul sistem de calcat Philips PerfectCare GC9230 – 1199 lei
Noul sistem de calcat Philips PerfectCare GC9220 – 1099 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.