Setari Cookie-uri

Studentii romani au sansa sa castige o excursie in jurul lumii

Dupa succesul inregistrat anul trecut, Henkel Romania da startul celei de-a doua editii nationale a "Henkel Innovation Challenge", concurs international dedicat studentilor pasionati de business si inovatie.

In perioada octombrie-decembrie 2011, reprezentanti ai companiei Henkel Romania vor sustine prezentari in universitati din intreaga tara, in cadrul carora vor oferi studentilor detalii despre concursul de anul acesta, dar si despre editia anterioara. In plus, pe parcursul competitiei nationale, cele mai bune echipe vor fi sprijinite de managerii Henkel Romania in calitate de mentori, vor primi consiliere si vor putea invata din experienta acestora iar echipele care intra in finala nationala vor beneficia de stagii de practica in compania Henkel Romania iar cei mai talentati au posibilitatea de a-si incepe cariera intr-o companie globala.

Editia precedenta a fost castigata de echipa Troubleshooters, din Bucuresti, cu proiectul “Schwarzkopf Mystique line of maintenance products”. Echipa castigatoare, formata din Serban Dragos Ionescu, Eduard Dinu si Alexandru Georgescu, masteranzi la Univ. Bucuresti, Universitatea Politehnica Bucuresti (Fac. de Chimie Aplicata) si respectiv ASE, a concurat cu succes in finala internationala de la Berlin, alaturi de alte 15 echipe din Europa si din regiunea Asia/Pacific.

Cei interesati pot afla mai multe detalii despre concurs vizitand pagina dedicata de Facebook (www.facebook.com/henkelchallenge), care are peste 5.000 de fani. De asemenea, pagina contine videoclipuri de la finalele editiilor anterioare.

Pentru mai multe detalii despre competitie, va rugam sa accesati:
• Pagina oficiala www.henkelchallenge.com
• Pagina de Facebook www.facebook.com/henkelchallenge

Fotografii si alte materiale informative sunt disponibile pe https://www.henkel.com/press.
Mai multe informatii despre procedurile de recrutare in cadrul Henkel pot fi gasite la www.henkel.com/careers.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.