Setari Cookie-uri

Astor iti prezinta fondul de ten SkinMatch

Primul fond de ten de la Astor care este compatibil cu pielea iti asigura un finish 100% natural, fara cusur. Acum iti poti ascunde doar imperfectiunile, nu si aspectul natural al tenului!

Imposibil de detectat, fondul de ten SkinMatch are in compozitie pigmenti bio-fuzionali, care netezesc tenul in timp ce imita perfect nuanta lui naturala. Acesti pigmenti specializati sunt compatibili cu suprafata pielii si ofera aderenta si acoperire uniforma, pentru a ajuta fondul de ten sa se omogenizeze perfect, astfel incat sa para ca dispare in piele. Ingenios, nu?

In plus, fondul de ten SkinMatch are in compozitie geluri si pudre pe baza de elastomeri care difuzeaza lumina si netezesc suprafata pielii, scotand in evidenta stralucirea naturala a pielii tale. Astfel, imperfectiunile sunt acoperite, insa tenul tau nu este lipsit de stralucire si nu are aspect de masca. Acesti elastomeri, impreuna cu textura de gel pe baza de apa si pigmentii bio-fuzionali, au ca efect o senzatie blanda la aplicare si un aspect identic cu cel al pielii naturale, fara acea senzatie de “artificial”.

De asemenea, este bine de stiut ca fondul de ten SkinMatch iti protejeaza pielea cu ajutorul unui factor de protectie solara SPF 20, pe baza de minerale. Testata dermatologic, formula sa fara uleiuri lasa pielea sa respire, este non-comedogena si nu blocheaza porii. In plus, este super-rezistent, asa ca il vei putea purta intreaga zi.

Heidi Klum
spune: “Nu imi place sa reaplic machiajul de mai multe ori pe parcursul zilei. Prefer sa o fac o data si bine! SkinMatch este foarte usor de aplicat si dispare practic in piele, rezistand toata ziua.”
Heidi este un fan incontestabil al machiajului natural. De aceea, ne-a declarat ca SkinMatch i se potriveste atat de bine incat pare sa fi fost conceput special pentru ea. La fel de unic ca propria ta amprenta!

Nuante compatibile cu tenul


Fondul de ten SkinMatch este disponibil intr-o gama de 6 nuante care se potrivesc tuturor tipurilor de ten, de la cele mai deschise pana la cele mai inchise. Asadar, oricare ar fi nuanta naturala a tenului tau, acum te poti bucura de perfectiunea discreta pe care ti-o ofera un produs de machiaj.

Pentru a te ajuta sa gasesti cat mai simplu nuanta perfecta, Astor a impartit spectrul gamei in nuante reci, neutre si calde, potrivite tenurilor mai deschise sau mai inchise. Incepe prin a decide daca pielea ta are un ton rece, neutru sau cald, iar apoi nu va trebui decat sa alegi intre nuantele care ar putea fi potrivite pentru tipul tau de ten. Simplu, nu?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.