Setari Cookie-uri

Astor iti prezinta fondul de ten SkinMatch

Primul fond de ten de la Astor care este compatibil cu pielea iti asigura un finish 100% natural, fara cusur. Acum iti poti ascunde doar imperfectiunile, nu si aspectul natural al tenului!

Heidi Klum spune despre nuantele naturale ale acestui fond de ten: “Ghidul de nuante al lui Astor SkinMatch ma ajuta sa gasesc cat mai simplu si mai repede culoarea care corespunde perfect tenului meu. In functie de anotimp, imi schimb nuanta fondului de ten, in asa fel incat sa o asortez cu pielea bronzata!”

Ambalaj high-end


Atunci cand fondul de ten iti face pielea sa arate atat de bine, e clar ca are nevoie si de un ambalaj pe masura. Fondul de ten SkinMatch este ambalat intr-o sticla patrata, creata parca de un designer, al carei capac negru este, la randul lui, ultra-chic. Acest ambalaj stylish este completat de logo-ul Astor intr-o grafica neagra, clasica, ce ii confera un aspect elegant, minimalist.

Heidi Klum spune: “Imi place ambalajul de sticla al fondului de ten SkinMatch, pentru ca te ajuta sa observi cu usurinta nuanta produsului si cantitatea care ti-a mai ramas.”

Acum nu mai e nevoie sa porti o masca! Lasa la vedere frumusetea naturala a pielii tale cu fondul de ten SkinMatch de la Astor. Ascunde-ti doar imperfectiunile.

Franciza SkinMatch

Pudra SkinMatch

Pentru a pune in valoare aspectul 100% natural, fara imperfectiuni, Astor vine cu o oferta de make-up complet personalizata: SkinMatch Pudra Compacta, care uniformizeaza orice tip de ten, si SkinMatch Blush in trei nuante, pentru un finish stralucitor si proaspat.

Si stii care e vestea cea mai buna? Fiecare nuanta a fondului de ten SkinMatch se potriveste cu anumite nuante de pudra si blush! Este atat de usor sa obtii look-ul perfect si 100% natural!

Nuante: 6 nuante care se vor potrivi fiecarui tip de ten
RECE 103 Porcelain
NEUTRU 100 Ivory
200 Nude
300 Beige
400 Amber
CALD 202 Natural

Disponibil din: noiembrie 2011

Pret recomandat:
fond de ten: 42 lei
pudra : 42 lei
blush : 36 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.