Setari Cookie-uri

Protex lanseaza platforma online www.protexdoneazasanatate.ro

Pana in data de 18 noiembrie 2011, pentru fiecare promisiune a oricarui posesor de cont Facebook ca se va spala corect pe maini, insotita de un like acordat cauzei Protex, Colgate-Palmolive va dona un produs Protex catre Crucea Rosie Romana.

Comunicat de presa

"Spala-te pe maini! Da o mana de ajutor sanatatii tale!", campania educationala initiata de Colgate-Palmolive cu ocazia Zilei Mondiale a Spalatului pe Maini (15 octombrie) continua si in mediul online. Dupa ce peste 10.000 de copii si adulti au semnat "pactul mainilor curate" si au primit ca rasplata produse Protex, sapunul numarul 1 in Romania in protectia antibacteriana , Colgate-Palmolive lanseaza platforma online www.protexdoneazasanatate.ro.

Pana in data de 18 noiembrie 2011, pentru fiecare promisiune a oricarui posesor de cont Facebook ca se va spala corect pe maini, insotita de un like acordat cauzei Protex, Colgate-Palmolive va dona un produs Protex catre Crucea Rosie Romana. In acest fel, tot mai multi romani vor putea afla cat de important este spalatul pe maini, un gest simplu care poate salva vieti. In plus, mii de produse Protex vor ajunge la copiii ajutati de Crucea Rosie Romana.

In cadrul programului educational Protex “Spala-te pe maini! Da o mana de ajutor sanatatii tale!”, dezvoltat in parteneriat cu Crucea Rosie Romana cu ocazia Zilei Mondiale a Spalatului pe Maini (15 octombrie), peste 5.000 de copii din scolile si gradinitele bucurestene au invatat tehnica spalatului corect pe maini si au primit sapunuri Protex. Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de stiri Antena 1, „Observator 19”, s-a alaturat campaniei si i-a invatat pe copii cum sa se spele corect pe maini, urmand cei 11 pasi esentiali.
copii in pasajul Victoriei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.