Setari Cookie-uri

Olympus inaugureaza oficial cea mai mare si moderna fabrica de lactate din Romania

La inaugurarea oficiala au participat premierul Emil Boc, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Valeriu Tabara, Ministrul de Finante Gheorghe Ialomiteanu, precum si oficialitati locale.

Fabrica de la Halchiu beneficiaza de echipamente de ultima generatie pentru receptia si procesarea laptelui la nivel european, precum si pentru ambalarea produselor finite. Nivelul inalt de tehnologizare asigura Olympus un avantaj competitiv si garanteaza produse de calitate, sigure din punct de vedere alimentar, pastrand, in acelasi timp, valoarea nutritiva a acestora si gustul distinct.

“In ultimii 12 ani, am adoptat o strategie prin care am construit relatii puternice cu fermierii locali, pentru a asigura o materie prima de inalta calitate, folosita in toate produsele noastre. In acest fel, asiguram o productie de lactate care poate satisface si cele mai competitive piete”, a precizat Ioannis Kommatos, Deputy Managing Director Olympus Romania.

Olympus foloseste cea mai moderna tehnologie si inoveaza pentru a asigura calitate maxima pe parcursul tuturor ciclurilor de productie. Olympus a adoptat cele mai stricte standarde in asigurarea calitatii si detine numeroase certificari in acest sens (ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 22000:2005, BRC, IFS, EURO CERT). Grupul colaboreaza, de asemenea, cu diverse institutii internationale, laboratoare independente si universitati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.