Setari Cookie-uri

Castiga o excursie la concertul Rihannei din Budapesta, cu Nivea

In perioada 5 noiembrie - 20 noiembrie 2011, intra pe pagina de Facebook a NIVEA Romania, acceseaza aplicatia „Testeaza-ti prietenii” si poti castiga o excursie pentru doua persoane la concertul Rihannei de la Budapesta!

Comunicat de presa

NIVEA iti ofera sansa de a castiga una dintre cele cinci excursii pentru doua persoane la Budapesta, la concertul Rihannei din 8 decembrie! Testeaza-ti prietenii pe aplicatia existenta pe pagina de Facebook NIVEA Romania.

aplicatia Testeaza-ti prietenii In perioada 5 noiembrie - 20 noiembrie 2011, intra pe pagina de Facebook a NIVEA Romania, acceseaza aplicatia „Testeaza-ti prietenii” si poti castiga o excursie pentru doua persoane la concertul Rihannei de la Budapesta! Nu trebuie decat sa ai peste 18 ani, sa accesezi aplicatia, sa-ti „supui” doi prieteni la test si apoi sa completezi formularul de concurs. Aplicatia va face automat o comparatie intre cei doi prieteni selectati, il va desemna pe cel mai bun prieten, iar tu vei fi inscris in tragerea la sorti, odata cu completarea formularului de participare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.