Amestecul de legume uscate de la SanoVita, pentru un plus natural de savoare

Amestecul de legume uscate de la SanoVita, pentru un plus natural de savoare
Kudika
8 Noiembrie 2011

Portofoliul SanoVita s-a imbogatit, recent, cu doua sortimente de amestecuri de legume, absolut naturale, amestecul de legume uscate si amestecul de legume ardelenesti.

Comunicat de presa

Din ce in ce mai prezente in bucatariile noastre, amestecurile de legume reprezinta solutia rapida si la indemana, indiferent de anotimp, pentru garnituri, salate, ciorbe sau supe. Ne-am obisnuit cu amestecurile de legume congelate, insa din ce in ce mai apreciate sunt si amestecurile de legume uscate, care dau gust mancarurilor si inlocuiesc cu succes potentiatorii de aroma traditionali.

Portofoliul SanoVita
s-a imbogatit, recent, cu doua sortimente de amestecuri de legume, absolut naturale, amestecul de legume uscate si amestecul de legume ardelenesti.

In compozitia amestecului de legume uscate SanoVita intra, in proportie variabila, ceapa, morcovi, pastarnac, radacina si frunze de patrunjel, praz, fulgi de rosii si telina. Amestecul de legume ardelenesti mai contine, in plus, ardei iute, piper si seminte de mustar. Acestea nu contin sare sau potentiatori de aroma.
amestc de legume uscate Sanovita

Preturile amestecurilor de legume uscate de la SanoVita sunt intre 5,2 lei si 6,7 lei.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri