Kudika
10 Noiembrie 2011

Caliana, cel mai nou showroom de fashion de lux pentru femei din Bucuresti, va comercializa in exclusivitate creatiile designerului Catinca Roman.

Comunicat de presa

Incepand cu luna noiembrie, iubitoarele modei de lux isi pot indrepta pasii catre o noua locatie, special conceputa pentru ele. Caliana, cel mai nou showroom de fashion de lux pentru femei din Bucuresti, va comercializa in exclusivitate creatiile designerului Catinca Roman. La aproape un an de la revenirea in lumea modei, Catinca Roman se simte inspirata, fericita si dornica sa construiasca un business de succes, alaturi de partenerele sale, Nicoleta Pauliuc si Daniela Pintilie.

Catinca si Oana RomanLa evenimentul de inaugurare, derulat in dupa-amiaza zilei de 9 noiembrie, Catinca a fost inconjurata de prieteni apropiati, persoane publice din industria fashion & beauty precum si reprezentanti ai presei de specialitate. Kristina Dragomir, Alin Galatescu, Gianina Corondan, Dana Sota, Marian Palie, Maurice Munteanu, Roxana Iliescu, Cosmin Tudoran, Despina Andrei si, bineinteles Oana Roman, sora Catincai, sunt doar cativa dintre cei care au salutat deschiderea showroom-ului “Caliana by Catina Roman”, ca pe un pas firesc si mult asteptat in cariera creatoarei. “Avem nevoie de Catinca in moda romaneasca”, a fost parerea unanima, surprinsa de camerele de filmat.

Situat in centrul Capitalei, pe bulevardul Primaverii, showroomul de moda Caliana by Catinca Roman, este un spatiu privat, cosy, elegant, cald si discret. Un loc conceput in asa fel incat clienta sa isi poata gasi exact obiectul vestimentar dorit si visat si sa poata primi sfaturi profesioniste despre cum sa-si alcatuiasca un look cat mai avantajos si atragator.

“In showroomul Caliana by Catinca Roman, clientele vor beneficia de servicii complete si personalizate: consiliere de look, modele unicat, crearea de tipare pe masura, posibilitatea de a alege dintr-o gama de materiale si culori extrem de variata, finisaje in maniera haute- couture, tesaturi unicat, accesorii personalizate, contact direct cu designerul”, declara Catinca Roman.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: