Setari Cookie-uri

Caliana by Catinca Roman, un nou showroom de fashion in centrul Capitalei

Caliana, cel mai nou showroom de fashion de lux pentru femei din Bucuresti, va comercializa in exclusivitate creatiile designerului Catinca Roman.

Comunicat de presa

Incepand cu luna noiembrie, iubitoarele modei de lux isi pot indrepta pasii catre o noua locatie, special conceputa pentru ele. Caliana, cel mai nou showroom de fashion de lux pentru femei din Bucuresti, va comercializa in exclusivitate creatiile designerului Catinca Roman. La aproape un an de la revenirea in lumea modei, Catinca Roman se simte inspirata, fericita si dornica sa construiasca un business de succes, alaturi de partenerele sale, Nicoleta Pauliuc si Daniela Pintilie.

Catinca si Oana Roman La evenimentul de inaugurare, derulat in dupa-amiaza zilei de 9 noiembrie, Catinca a fost inconjurata de prieteni apropiati, persoane publice din industria fashion & beauty precum si reprezentanti ai presei de specialitate. Kristina Dragomir, Alin Galatescu, Gianina Corondan, Dana Sota, Marian Palie, Maurice Munteanu, Roxana Iliescu, Cosmin Tudoran, Despina Andrei si, bineinteles Oana Roman, sora Catincai, sunt doar cativa dintre cei care au salutat deschiderea showroom-ului “Caliana by Catina Roman”, ca pe un pas firesc si mult asteptat in cariera creatoarei. “Avem nevoie de Catinca in moda romaneasca”, a fost parerea unanima, surprinsa de camerele de filmat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.