Cele mai profitabile evenimente pentru restaurante raman nuntile in toate cele cinci zone ale tarii* unde Unilever Food Solutions, divizia specializata de solutii gastronomice a companiei Unilever, a analizat dinamica evenimentelor din portofoliul restaurantelor
Ce si cata mancare vor sa aiba romanii in meniuri la evenimente
Analizand toate aceste rezultate, precum si numarul mare de preparate pe care clientii si le doresc in meniuri la evenimente – trei preparate doar in Moldova, 4-5 preparate in vestul tarii, Mures, Cluj, Bucuresti, Muntenia si Brasov, Unilever Food Solutions a realizat doua materiale pentru a veni in ajutorul restaurantelor din Romania pentru ca acestea sa obtina un profit si mai mare din evenimentele pe care le organizeaza si pentru ca ele sa fie inspirate si inovative.
Cartea pentru operatori si Cartea Pretioasa sunt adresate proprietarilor si bucatarilor din restaurantele care organizeaza evenimente si care au permanenta nevoie de inovatie in meniuri, asa cum arata si rezultatele acestei analize.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Marian Drăgulescu s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui, Simona! Imagini de poveste de la ceremonie
- Oana Radu se căsătorește din nou. Când va avea loc nunta de la Mamaia
- Marian Drăgulescu, a treia oară la altar! La ce tradiție va spune nu la nunta cu Simona