Setari Cookie-uri

Nunta - cel mai profitabil eveniment pentru restaurantele din Romania

Cele mai profitabile evenimente pentru restaurante raman nuntile in toate cele cinci zone ale tarii* unde Unilever Food Solutions, divizia specializata de solutii gastronomice a companiei Unilever, a analizat dinamica evenimentelor din portofoliul restaurantelor

Cele doua carti fac parte din programul “Evenimente inspirate” prin care Unilever Food Solutions ofera bucatarilor si proprietarilor de restaurante solutii elegante pentru nunti si botezuri, cat si petreceri corporate sau petreceri de Anul Nou. Programul cuprinde doua solutii oferite gratuit bucatarilor si operatorilor.

Cartea pentru operatori, solutia pentru bucatari si proprietari, include descrieri complete pentru retete inovative de sarbatoare, de la gramaje, preturi si informatii complete referitoare la ingredientele folosite, la modalitati ingenioase de “montaj” al farfuriei.

Cartea Pretioasa este o carte de prezentare pentru consumatorii finali si o completare la Cartea pentru operatori, pe care proprietarii de localuri sa o foloseasca pentru a-si prezenta ofertele inspirate, in momentul in care are loc discutia cu consumatorii finali.

Programul “Evenimente inspirate”, realizat de Unilever Food Solutions are ca obiectiv sa vina cu solutii pentru una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta operatorii: timpul scurt in care trebuie realizat un numar mare de comenzi si preferintele diverse ale clientilor.

“Am decis sa venim in ajutorul bucatarilor si proprietarilor prin acest program dupa ce, din piata, am aflat ca evenimentele au ramas in continuare sursa de venit care ii ajuta pe operatori sa aiba o afacere profitabila, in pofida schimbarii obiceiurilor de consum in afara casei, determinate de criza economica.

Studiul si cele doua brosuri au fost create si pentru a ajuta bucatarii aflati sub presiunea timpului sa realizeze un numar mare de comenzi, la aceleasi standarde si calitate. Pentru acestia, Unilever Food Solutions are solutia perfecta: inspiratie si produse care ii ajuta sa castige timp, punandu-si in valoare talentul”, declara Maria Gavrilescu , Chanel Marketing Leader Unilever Food Solutions.

* Chestionarul despre evenimente a fost aplicat proprietarilor de restaurante din Bucuresti, Ardeal, (Cluj, Mures, Brasov), vestul tarii (Arad, Oradea, Timisoara), Moldova (Suceava, Iasi, Botosani), Muntenia (Prahova, Dambovita, Buzau).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.