Setari Cookie-uri

Imparte bucurie impreuna cu Magazinul de Brazi!

In perioada 22 noiembrie - 24 decembrie 2011 Magazinul De Brazi va invita sa achizitionati un bradut de Craciun pentru un orfelinat, centru de plasament, casa de copii sau camin de batrani.

Comunicat de presa

brad de Craciun In perioada 22 noiembrie - 24 decembrie 2011 MagazinulDeBrazi.ro va invita sa faceti o fapta buna pentru un orfelinat, centru de plasament, casa de copii sau camin de batrani achizitionand pentru ei un bradut de Craciun. Intitulata "Imparte bucurie", campania isi propune sa ofere Sarbatori mai frumoase celor mai putin norocosi dintre noi.

In perioada 22 noiembrie - 24 decembrie 2011 Magazinul De Brazi va invita sa achizitionati un bradut de Craciun pentru un orfelinat, centru de plasament, casa de copii sau camin de batrani. Bradutul va fi livrat gratuit la locatie de catre reprezentantii Silva Group Romania, si pentru ca vrem sa particiam impreuna cu dumneavoastra la impartirea bucuriei oferim donatorilor o reducere de 30% din valoarea brazilor taiati cu inaltimi cuprinse intre 2 si 6 m si de 5% din valoarea brazilor cu radacina. Donatia nu este conditionata de achizitia altor produse de pe site-ul Magazinului de Brazi.

Derulata in parteneriat cu SOS Satele Copiilor, Hospice Casa Sperantei si Asociatia Inima Copiilor, campania „Imparte bucurie” isi propune sa ofere un Craciun mai frumos celor mai putin norocosi dintre noi. Pentru a achizitiona un bradut pentru un orfelinat, centru de plasament, casa de copii sau camin de batrani accesati sectiunea „Imparte bucurie” de pe site-ul www.MagazinulDeBrazi.ro, unde veti gasi lista completa a centrelor catre care puteti efectua donatia. Dupa confirmarea comenzii si efectuarea platii, bradutul va fi livrat gratuit de catre reprezentantii Silva Group Romania in locatia aleasa de dumneavoastra.

Cum va puteti implica in campania „Imparte bucurie”


- indicandu-ne orfelinate, centre de plasament, case de copii, camine de batrani sau alte organizatii si institutii care au in ingrijire persoane defavorizate si care ar avea nevoie de un astfel de sprijin – avem nevoie de informatii complete: numele centrului, orasul, adresa de livrare, numarul de persoane avute in grija, persoana de contact (telefon mobil, mail)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.