Setari Cookie-uri

Imparte bucurie impreuna cu Magazinul de Brazi!

In perioada 22 noiembrie - 24 decembrie 2011 Magazinul De Brazi va invita sa achizitionati un bradut de Craciun pentru un orfelinat, centru de plasament, casa de copii sau camin de batrani.

- promovand initiativa pe canalele disponibile si intre cunoscuti si prieteni, astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa afle despre existenta acestui tip de donatie – in sectiunea Imparte bucurie a site-ului Magazinului de Brazi puteti gasi toate instrumentele necesare promovarii initiativei

- achizitionand un bradut pentru un astfel de centru – donatia poate fi facuta in momentul efectuarii unei comenzi pe www.MagazinulDeBrazi.ro, din lista afisata de beneficiari, cu plata in avans.

Reducerile oferite sunt valabile pentru donatiile efectuate online pentru brazii taiati de inaltime cuprinsa intre 2 si 6 m (30% din valoarea produsului) si pentru brazii cu radacina (5% din valoarea produsului) si nu sunt cumulative cu alte reduceri si promotii ale Magazinului de Brazi. Donatia nu este conditionata de achizitia altor produse de pe site. Plata pentru produsul donat poate fi efectuata online sau prin transfer bancar. Magazinul de Brazi isi ofera intreg concursul pentru desfasurarea acestei campanii insa nu poate garanta beneficiarilor ca vor fi efectuate donatii pentru toate centrele.

Toti cei care doresc sa se implice sau sa sprijine campania „Imparte bucurie” ne pot contacta pe adresa de mail martha.botezatu@silvagroup.ro sau la numarul de telefon 0732.971.257.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.