Setari Cookie-uri

FamousRoses.eu aduce in Romania in premiera trandafirii de la Meilland

De la teahybrizi (tufele de trandafiri cu flori mari si una-doua flori pe tija) si floribunda (tufele de trandafiri cu mai multe flori de marime medie pe o tija) pana la trandafirii urcatori, atarnatori (plangatori) sau pomisori, Meilland are ceva deosebit pentru fiecare categorie de trandafiri.

Comunicat de presa

Eric Tabarly FamousRoses.eu, magazin online dedicat trandafirilor de gradina, aduce in Romania in premiera trandafirii de la producatorul renumit Meilland. „Din dorinta de a oferi iubitorilor de trandafiri o gama cat mai larga de soiuri de trandafiri, dar si ca urmare a solicitarilor venite din partea clientilor nostri, am luat hotararea de a include si trandafirii Meilland in oferta www.famousroses.eu . La fel ca trandafirii Delbard, varietatile Meilland sunt foarte cunoscute si dorite de gradinarii din intreaga lume. Varietati cum este de exemplu "Pierre de Ronsard", supranumit "Eden Rose" sunt trandafiri de colectie, plasati in capul listei oricarui gradinar” a declarat Viaceslav Buhna, Directorul general FamousRoses.eu.

Meilland este o societate familiala, ajunsa acum la a sasea generatie, fondata in anul 1850 iar in prezent cumuleaza o cifra de afaceri de 18 milioane de Euro, vanzand 12 milioane de trandafiri pe an. Selectia trandafirilor care urmeaza sa fie produsi este una foarte riguroasa si se desfasoara pe perioada de 8-10 ani de la semanarea semintelor. Din aproximativ 250.000 de seminte semanate, putine ajung sa fie testate in 15 statii de testare diferite, iar in final doar 10-12 varietati ajung sa fie comercializate.

Julio Iglesias Colectia de trandafiri Meilland este una impresionanta. De la teahybrizi (tufele de trandafiri cu flori mari si una-doua flori pe tija) si floribunda (tufele de trandafiri cu mai multe flori de marime medie pe o tija) pana la trandafirii urcatori, atarnatori (plangatori) sau pomisori, Meilland are ceva deosebit pentru fiecare categorie de trandafiri. Poate cea mai impresionanta colectie Meilland este cea a urcatorilor. Pierre de Ronsard, Palais Royal, Eric Tabarly si in general toti trandafirii urcatori Meilland sunt de poveste: isi dezvolta o coroana de 3 metri latime, iar inaltimea variaza intre 3 si 6 m.

Un element interesant este faptul ca trandafirii care poarta numele unor artisti consacrati – cum este de pilda Julio Iglesias – sunt botezati chiar de catre acele personalitati!

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.