Setari Cookie-uri

FamousRoses.eu aduce in Romania in premiera trandafirii de la Meilland

De la teahybrizi (tufele de trandafiri cu flori mari si una-doua flori pe tija) si floribunda (tufele de trandafiri cu mai multe flori de marime medie pe o tija) pana la trandafirii urcatori, atarnatori (plangatori) sau pomisori, Meilland are ceva deosebit pentru fiecare categorie de trandafiri.

Meilland ofera garantia calitatii prin etichetele atasate fiecarui trandafir, etichete care contin un cod folosit in controlul calitatii. Cu ajutorul acestui cod se identifica tot istoricul trandafirului: cine l-a plantat, cine l-a recoltat, cand si cine l-a ambalat.

Black Baccara Cativa dintre trandafirii Meilland cei mai cunoscuti si cautati sunt: Eddy Mitchell, Black Baccara, Papa Meilland, Julio Iglesias, Pierre de Ronsard. Sunt toti disponibili pe https://www.famousroses.eu/ro/colectii-trandafiri-gradina/meilland-trandafiri-gradina.html.

„Trandafirii sunt flori speciale, flori dorite de oricine in gradina proprie. Ne bucura sa constatam succesul trandafirilor de top in Romania si interesul cumparatorilor pentru producatori diversi. Vom continua sa oferim clientilor nostri cele mai bune si frumoase soiuri de trandafiri, butasi de trandafiri de la producatori de renume, varietati apreciate si multe premiate la nivel international. Trandafirii de la Meilland au completat in mod firesc gama trandafirilor Delbard cu care am lansat siteul. Suntem siguri ca oricine isi gaseste trandafirul potrivit pe FamousRoses.eu”, a mai spus Viaceslav Buhna, Directorul general FamousRoses.eu.

FamousRoses.eu este un magazin online dedicat trandafirilor de gradina.


Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.