Setari Cookie-uri

Designeri urbani si avangardisti la ShortsUP Street Fashion

Adelina Ivan, Ludmila Corlateanu, Bianca Popp, Carla Szabo si Andreea Constantinescu au pregatit o serie de instalatii de arta formate din haine urbane si accesorii prêt-à-porter.

Comunicat de presa

afis ShortsUP Maine seara, de la 20.00, la ShortsUP, doua ore de scurtmetraje premiate vor rula pe cele 3 ecrane instalate la Salla Dalles. Pe langa filme despre stil si moda, evenimentul va mai include si o serie de instalatii cu haine si accesorii ale unor tineri designeri romani, selectate in acord cu tema editiei ShortsUP: Street Fashion.

Adelina Ivan, Ludmila Corlateanu, Bianca Popp, Carla Szabo si Andreea Constantinescu au pregatit o serie de instalatii de arta formate din haine urbane si accesorii prêt-à-porter.

Adelina Ivan a absolvit Facultatea de Design la Academia de Arta din Bucuresti. Cu o viziune retro-avangardista si influente din cultura pop, brandul Adelinei este sustinut de un design simplu, axat pe reinventarea taieturilor clasice si folosirea imprimeurilor digitale. Din 2004, Adelina a dezvoltat label-ul Zasha, adresat unui public tanar, alternativ si cu imaginatie. A participat la targurile de moda Pret a Porter Paris si The Train New York, iar colectiile sale se gasesc in magazine din Paris, New York, Philadelphia, Atena, Milano, Kuweit si Beirut si, bineinteles, Bucuresti.

Nascuta in fosta URSS, la Chisinau, Ludmila Corlateanu locuieste si creeaza in Romania. A absolvit Institutul Marangoni din Milano. Brandul sau, MADE FOR SUPERGIRLS, creat in 2007, se distinge prin chic, minimalism si feminitate.

Bianca Popp Bianca Popp este un designer nonconformist cu studii de jurnalism la Bucuresti si studii de design la Milano. Face haine pentru fete cu dor de duca, care vor sa evadeze din banal si din rutina, haine care impletesc un romantism aproape desuet cu tehnicitatea si cameleonismul vietii urbane. Foloseste materiale in mod neconventional, cu rezultate ironice: rochia de ploaie, salopeta de slabit, pardesiul de dantela, bluza cantatoare, rochia de sarit din avion. Toate acestea sunt piese vestimentare care anticipeaza nevoile unei fete de oras gata oricand sa plece altundeva, pentru care hainele trebuie sa fie versatile si sa raspunda unor functii diverse.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.